PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
İtallar ve Doğu malları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="The_Hoca" data-source="post: 1132829" data-attributes="member: 76199"><p>İşin püf noktası arpa ezmesinde, sıcak suya akşamdan ıslayıp sabaha kadar şişireceksiniz. Akşam kinide sabahtan hazırlayacaksınız, bak nasıl hayvana yarıyor, eti sıkılaştırır ve kurutur, rengi daha kırmızı olur.Aynı kalıptaki hayvanda %10 gibi kilo farkı olur.Bereketli olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Hoca, post: 1132829, member: 76199"] İşin püf noktası arpa ezmesinde, sıcak suya akşamdan ıslayıp sabaha kadar şişireceksiniz. Akşam kinide sabahtan hazırlayacaksınız, bak nasıl hayvana yarıyor, eti sıkılaştırır ve kurutur, rengi daha kırmızı olur.Aynı kalıptaki hayvanda %10 gibi kilo farkı olur.Bereketli olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
İtallar ve Doğu malları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt