PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
İTALYAN İŞİ TAKIM...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="unsal" data-source="post: 661969" data-attributes="member: 26025"><p><strong>Ynt: İTALYAN İŞİ TAKIM...</strong></p><p></p><p>Merhaba Murat bey o konusa haklısnızda ekim yaparken arıza durumu sıkıntı verici olabilir temel stok malzemelrini simdiden getiritp yedeklerseniz neden olmasın cok fazla hidrolik aksam var Konya bolgesinde sorun olacagını sanmıyorum diger parcaların yoksa mantık olarak cok iyi 45-75 cm aralıgımda sıraya ekilen ürünlerde buyuk zmaan avantajı saglar</p><p>Dik rotovator olarak ben Amazone kg serisi kullanıyorum benim yaptıgım arastırmalarda avrupa çiftcisi Amazone , Kuhn ve Pottinger agırlıklı kullanıyor alırken cok arastırdım italyanlara pek bulaşmak istemedim ornek gaspardo satıs katalogında omur boyu bıcak garantis verio bayi yok ole birsey diyor işveç celiği falan diyolar ama amazone nun yanında zayıf kaldı bana gore tabi amazone fiyat olarak 3mt 16000 euro</p><p>Sanzıman bolgesi saglamsa ek olarak yedek bıcaklar bulunursa neden olmasın tur/dk sayılarınımkontrol edebilirsiniz karsılastırmak için</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="unsal, post: 661969, member: 26025"] [b]Ynt: İTALYAN İŞİ TAKIM...[/b] Merhaba Murat bey o konusa haklısnızda ekim yaparken arıza durumu sıkıntı verici olabilir temel stok malzemelrini simdiden getiritp yedeklerseniz neden olmasın cok fazla hidrolik aksam var Konya bolgesinde sorun olacagını sanmıyorum diger parcaların yoksa mantık olarak cok iyi 45-75 cm aralıgımda sıraya ekilen ürünlerde buyuk zmaan avantajı saglar Dik rotovator olarak ben Amazone kg serisi kullanıyorum benim yaptıgım arastırmalarda avrupa çiftcisi Amazone , Kuhn ve Pottinger agırlıklı kullanıyor alırken cok arastırdım italyanlara pek bulaşmak istemedim ornek gaspardo satıs katalogında omur boyu bıcak garantis verio bayi yok ole birsey diyor işveç celiği falan diyolar ama amazone nun yanında zayıf kaldı bana gore tabi amazone fiyat olarak 3mt 16000 euro Sanzıman bolgesi saglamsa ek olarak yedek bıcaklar bulunursa neden olmasın tur/dk sayılarınımkontrol edebilirsiniz karsılastırmak için [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
İTALYAN İŞİ TAKIM...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt