PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
İTALYAN İŞİ TAKIM...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 662097" data-attributes="member: 41641"><p><strong>Ynt: İTALYAN İŞİ TAKIM...</strong></p><p></p><p>Merhaba Ünsal bey, iyi pazarlar.</p><p></p><p>Aynen bende dediğiniz gibi yapmayı planlıyorum. Temel sarf parçalarını stoklayacağım. </p><p></p><p>Aynı gün bütün ekimlerinizi çok rahat bir şekilde bitirebiliyorsunuz.</p><p>Yan yana 4 parsel tawı uygun tarlada birine 70cm diğerine 45cm, 7 sıra we daha stabil yüksek hızı ile günde 500 dekarı ekebiliyorsunuz.</p><p>Bu ürünün birebir muadili Amazone ya da Horsch da yok.</p><p></p><p>Yerli ürünlerin büyük çoğunluğu İtalyan’ların kopyası. Nasıl ki İtalyanlarda Almanları kopyalıyorsa…</p><p></p><p>Şahsen ikinci seçenek olarak daha yüksek bedele Amazone yerine Horsch Maistro / Maestro ya da Kverneland Geo Seed almayı tercih ederim ekim makinesinde.</p><p></p><p>Dik rotowatör konusunda Amazone bir numara ama şu aşama da 3mt üzeri alırsam Amazone almayı planlıyorum. Yedek parçası Konya da fabrika da bol miktarda mewcut. </p><p></p><p>Açıkcası yerli yerine İtalyanlar tercih edilebilir diye düşünüyorum.</p><p></p><p>Zaten bütün markalar, bileşenlerin hepsini kendisi üretmiyor. Bıçakları bir firmadan, şanzımanı bir firmadan, hidrolik aksamını bir firmadan alıyor. Genelde demir aksamı kendileri işleyip montaj yapıyorlar. Ben bütün bu üreticileri buldum biliyorum zaten. Yerli ürünlerden de bazıları bu şekilde yapıyor dik rotowatörde bizzat şahit oldum. Ama kaliteleri tam istediğim gibi değil gözle görülür farklar mewcut. Malum demirinde boyanın da kalite standartları war…</p><p></p><p>Gaspardo’nun bölge müdürü ile görüşmemde kırılmaya karşı ömür boyu garantili ama aşınmaya değil demişti.</p><p></p><p>Elimde bütün Amazone ürünlerinin tüm markalar ile yapılmış testleri we karşılaştırmaları mewcut e-mail adresinize dik rotowatör konusundaki dosyayı yolladım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 662097, member: 41641"] [b]Ynt: İTALYAN İŞİ TAKIM...[/b] Merhaba Ünsal bey, iyi pazarlar. Aynen bende dediğiniz gibi yapmayı planlıyorum. Temel sarf parçalarını stoklayacağım. Aynı gün bütün ekimlerinizi çok rahat bir şekilde bitirebiliyorsunuz. Yan yana 4 parsel tawı uygun tarlada birine 70cm diğerine 45cm, 7 sıra we daha stabil yüksek hızı ile günde 500 dekarı ekebiliyorsunuz. Bu ürünün birebir muadili Amazone ya da Horsch da yok. Yerli ürünlerin büyük çoğunluğu İtalyan’ların kopyası. Nasıl ki İtalyanlarda Almanları kopyalıyorsa… Şahsen ikinci seçenek olarak daha yüksek bedele Amazone yerine Horsch Maistro / Maestro ya da Kverneland Geo Seed almayı tercih ederim ekim makinesinde. Dik rotowatör konusunda Amazone bir numara ama şu aşama da 3mt üzeri alırsam Amazone almayı planlıyorum. Yedek parçası Konya da fabrika da bol miktarda mewcut. Açıkcası yerli yerine İtalyanlar tercih edilebilir diye düşünüyorum. Zaten bütün markalar, bileşenlerin hepsini kendisi üretmiyor. Bıçakları bir firmadan, şanzımanı bir firmadan, hidrolik aksamını bir firmadan alıyor. Genelde demir aksamı kendileri işleyip montaj yapıyorlar. Ben bütün bu üreticileri buldum biliyorum zaten. Yerli ürünlerden de bazıları bu şekilde yapıyor dik rotowatörde bizzat şahit oldum. Ama kaliteleri tam istediğim gibi değil gözle görülür farklar mewcut. Malum demirinde boyanın da kalite standartları war… Gaspardo’nun bölge müdürü ile görüşmemde kırılmaya karşı ömür boyu garantili ama aşınmaya değil demişti. Elimde bütün Amazone ürünlerinin tüm markalar ile yapılmış testleri we karşılaştırmaları mewcut e-mail adresinize dik rotowatör konusundaki dosyayı yolladım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
İTALYAN İŞİ TAKIM...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt