PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
İthal Çoban...!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Arslanlar 5070" data-source="post: 1088003" data-attributes="member: 56325"><p>Konu coban konusu ama konudan haric olucak diyeceklerim .Bi işçi yevmiyesi olmuş 120 oda ne traktör sürmeyi bilir ne bişey. geçenlerde tarla faresi ilaclamak için komşu köyleri gezdim 14 15 yaş çocuklar için günlük 100 tl istiyorlar yemesi gelip götürmesi de çabası.</p><p>Şahsım adıma konuşuyorum eğer suriyeliler afkanlar her nereli oluyorsa artık onlar gelmese çalışmak için bizde çalışan işçi kalmadı kalan da 500 600 tl yevmiye isterdi herhalde ... ama desen gidelim şehre bi iş yapalım aksama kadar eşek gibi çalışalım aylık kazancimız 1700 tl olsun 700 kira olsun 300 faturalar olsun 500 mutfak olsun sefil günü birlik bi hayat sürelim koşa koşa giderler ... hep bi özenti tutmuş gidiyor herkesi. Bana kalırsa bazı aileler kişiler hariç mal varlıklarına el konup değerinde şehirlerde mal verip köylerden kovsunlar yerine köylü ithal etsinler , Haktır.</p><p> Köy var içinde bi inek yok sütü bile marketten alır köy var tavuk ördek yok yumurtayı bile bakaladan alır köy var sapla samanla tozla uğraşmaz biçer parasına sapini verir ... sonrada et ithal ediyoruz yumurta ithal ediyoruz bilmem saman ithal ediyoruz denir,. Denilen ler haklı olabilir ama haksız olunan bişey var ya bazı köylü lere köylü olmanın çifti olmanın bu olmadığını hatırlatsınlar yada köylü citci ithal etsinler ..</p><p>Ayrıca bunu da demeden edemeyeceğim süt için olmasa da yumurta için tavuk eti için arabaya binip bi kuttu yumurtaya 15 tl verip iki tavuğu 30 35 tl verip bi hindiye 120 130 tl verip üstüne arabanın deposunda 40 liralık mazot koyup eve gelip sonrada, sabah 9 10 da uykudan kalkıp yaw geçim gerçekten gittikçe zorlanıyor ay başını getirmiyorum diyenler arasında bende varım ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Arslanlar 5070, post: 1088003, member: 56325"] Konu coban konusu ama konudan haric olucak diyeceklerim .Bi işçi yevmiyesi olmuş 120 oda ne traktör sürmeyi bilir ne bişey. geçenlerde tarla faresi ilaclamak için komşu köyleri gezdim 14 15 yaş çocuklar için günlük 100 tl istiyorlar yemesi gelip götürmesi de çabası. Şahsım adıma konuşuyorum eğer suriyeliler afkanlar her nereli oluyorsa artık onlar gelmese çalışmak için bizde çalışan işçi kalmadı kalan da 500 600 tl yevmiye isterdi herhalde ... ama desen gidelim şehre bi iş yapalım aksama kadar eşek gibi çalışalım aylık kazancimız 1700 tl olsun 700 kira olsun 300 faturalar olsun 500 mutfak olsun sefil günü birlik bi hayat sürelim koşa koşa giderler ... hep bi özenti tutmuş gidiyor herkesi. Bana kalırsa bazı aileler kişiler hariç mal varlıklarına el konup değerinde şehirlerde mal verip köylerden kovsunlar yerine köylü ithal etsinler , Haktır. Köy var içinde bi inek yok sütü bile marketten alır köy var tavuk ördek yok yumurtayı bile bakaladan alır köy var sapla samanla tozla uğraşmaz biçer parasına sapini verir ... sonrada et ithal ediyoruz yumurta ithal ediyoruz bilmem saman ithal ediyoruz denir,. Denilen ler haklı olabilir ama haksız olunan bişey var ya bazı köylü lere köylü olmanın çifti olmanın bu olmadığını hatırlatsınlar yada köylü citci ithal etsinler .. Ayrıca bunu da demeden edemeyeceğim süt için olmasa da yumurta için tavuk eti için arabaya binip bi kuttu yumurtaya 15 tl verip iki tavuğu 30 35 tl verip bi hindiye 120 130 tl verip üstüne arabanın deposunda 40 liralık mazot koyup eve gelip sonrada, sabah 9 10 da uykudan kalkıp yaw geçim gerçekten gittikçe zorlanıyor ay başını getirmiyorum diyenler arasında bende varım .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
İthal Çoban...!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt