PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Ithal gebe düve getirmek mantıklımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="n_sayan" data-source="post: 941362" data-attributes="member: 53734"><p><strong>Ynt: Ithal gebe düve getirmek mantıklımı</strong></p><p></p><p></p><p>2. firmada fos çıktı aldığım vizenin bile süresi geçti vizenin bittiği hafta onlarda getiremiyoruz dedi</p><p>beklersem süreyi onlara bırakıp getirebilirlermiş durum çok vahim almanya avusturya çoğu firma ne fiyat ne süre verebiliyor</p><p>iki firmada gerçekten boş firma değildi ama getiremediler rusu fası cezayiri özellikle ruslar hiç testsiz ne beğendilerse alıp götürüyorlarmış</p><p>bunun 3-4 yerden teyidini aldım dolayısıyla avusturyalılar okadar test , karantina , prosedürle uğraşmak yerine diğerlerine vermeyi tercih ediyorlarmış</p><p>bugün bikaçtane getirecek arkadaşla görüştüm kimisi ya yüksek fiyata müzayede malı alıyor yada çek cumhuriyetinden alıyor açıkcası çek cumhuriyetinden almak istemiyorum </p><p>çok kötü döneme geldik barış abi açıkcası konu simantal olunca yurt dışından sağlam bir sürüyle başlamak iyi olur diye sabırla bekliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="n_sayan, post: 941362, member: 53734"] [b]Ynt: Ithal gebe düve getirmek mantıklımı[/b] 2. firmada fos çıktı aldığım vizenin bile süresi geçti vizenin bittiği hafta onlarda getiremiyoruz dedi beklersem süreyi onlara bırakıp getirebilirlermiş durum çok vahim almanya avusturya çoğu firma ne fiyat ne süre verebiliyor iki firmada gerçekten boş firma değildi ama getiremediler rusu fası cezayiri özellikle ruslar hiç testsiz ne beğendilerse alıp götürüyorlarmış bunun 3-4 yerden teyidini aldım dolayısıyla avusturyalılar okadar test , karantina , prosedürle uğraşmak yerine diğerlerine vermeyi tercih ediyorlarmış bugün bikaçtane getirecek arkadaşla görüştüm kimisi ya yüksek fiyata müzayede malı alıyor yada çek cumhuriyetinden alıyor açıkcası çek cumhuriyetinden almak istemiyorum çok kötü döneme geldik barış abi açıkcası konu simantal olunca yurt dışından sağlam bir sürüyle başlamak iyi olur diye sabırla bekliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Ithal gebe düve getirmek mantıklımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt