PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Ithal ve Yerli koyun ırkları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ferit7" data-source="post: 1359756" data-attributes="member: 84041"><p>ithal ırklardan mucize beklemeyin evet yerli ırklara göre besi performansı daha iyi yemden yararlanma oranı yüksek günlük canli ağırlık artışı yüksek ama meradan bölgenizde kullanılan ırk kadar yararlanamaz hastalıklara karşı bölgenizdeki koyunlar kadar direnç gösteremez ben evde yapacam diyorsan ithal al ama yayacam diyorsan bölgende hangi koyun varsa ondan al veya ben anasını yayacam kuzusunu direk besi yapıp satacam diyorsan ithal ırk koç al yavrular melez olur günlük canli ağırlık artışı yüksek olur damizligida başka sürülerden disi kuzu alabilirsin veya melez kuzuları damızlık koyarak kırma bir sürü elde edebilirsin ama yayacaksan direk ithal hayvan getirip koyma.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ferit7, post: 1359756, member: 84041"] ithal ırklardan mucize beklemeyin evet yerli ırklara göre besi performansı daha iyi yemden yararlanma oranı yüksek günlük canli ağırlık artışı yüksek ama meradan bölgenizde kullanılan ırk kadar yararlanamaz hastalıklara karşı bölgenizdeki koyunlar kadar direnç gösteremez ben evde yapacam diyorsan ithal al ama yayacam diyorsan bölgende hangi koyun varsa ondan al veya ben anasını yayacam kuzusunu direk besi yapıp satacam diyorsan ithal ırk koç al yavrular melez olur günlük canli ağırlık artışı yüksek olur damizligida başka sürülerden disi kuzu alabilirsin veya melez kuzuları damızlık koyarak kırma bir sürü elde edebilirsin ama yayacaksan direk ithal hayvan getirip koyma. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Ithal ve Yerli koyun ırkları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt