PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İTHALAT VERGİSİ ARTTI ETE ZAM GELİYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 342634" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: İTHALAT VERGİSİ ARTTI ETE ZAM GELİYOR</strong></p><p></p><p>Ben çok birşey değiştireceğini düşünmüyorum bu artışın,hatta lafın özü bir seçim yatırımı olarak görüyorum.Çünkü bu vergi artışı için besiciler bastırıyordu,ancak buna artışla beraber %60-70lere varması bekleniyordu ancak bu artış cüzzi bir rakam oldu.%45 büyük bir rakam olarak görülebilir ancak artış yapılmadan 10 liraya mal olan ithal et şimdi 11 lira civarına mal oluyor.Ancak kesimde gerekli tutar en az 14 lira civarında.Yine mağdur olan yerli üretici oluyor kısaca...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 342634, member: 110"] [b]Ynt: İTHALAT VERGİSİ ARTTI ETE ZAM GELİYOR[/b] Ben çok birşey değiştireceğini düşünmüyorum bu artışın,hatta lafın özü bir seçim yatırımı olarak görüyorum.Çünkü bu vergi artışı için besiciler bastırıyordu,ancak buna artışla beraber %60-70lere varması bekleniyordu ancak bu artış cüzzi bir rakam oldu.%45 büyük bir rakam olarak görülebilir ancak artış yapılmadan 10 liraya mal olan ithal et şimdi 11 lira civarına mal oluyor.Ancak kesimde gerekli tutar en az 14 lira civarında.Yine mağdur olan yerli üretici oluyor kısaca... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İTHALAT VERGİSİ ARTTI ETE ZAM GELİYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt