PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İthalata izin versinler, Avrupadan damızlık hayvan getirelim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DEMİRCİOĞLU" data-source="post: 231183" data-attributes="member: 17919"><p><strong>Ynt: İthalata izin versinler, Avrupadan damızlık hayvan getirelim</strong></p><p></p><p>Tamam serbest piyasa vs diyoruz ama.Bu ağalarda hep bana hep bana mantığıyla hareket ediyorlar.Bence devletimizin olaya el atması gerekiyor.Yapılacak ithalat için harcanacak para tigemlere aktarılsın.İşletmelerin damızlık kapasiteleri ve teknolojileri iyileşsin.Zaten damızlık düve serbest devlet eliyle tigemler tarafından ithal düve gelsin.Her sene ülkemizin ihtiyacı olan düve sayısı 25.000 miş bu iki katına çıkarılsın biz biraz daha dişimiz sıkarız.Devlet eliyle de çeşitli sübvansiyonlarla bu buzağıları biz alalım.Taa ki populasyonu yakalayana kadar.Besi danalarımızı et balık vasıtası ile kestirelim.Bence bu çiftlik ağalarınada bir sınırlama getirilsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DEMİRCİOĞLU, post: 231183, member: 17919"] [b]Ynt: İthalata izin versinler, Avrupadan damızlık hayvan getirelim[/b] Tamam serbest piyasa vs diyoruz ama.Bu ağalarda hep bana hep bana mantığıyla hareket ediyorlar.Bence devletimizin olaya el atması gerekiyor.Yapılacak ithalat için harcanacak para tigemlere aktarılsın.İşletmelerin damızlık kapasiteleri ve teknolojileri iyileşsin.Zaten damızlık düve serbest devlet eliyle tigemler tarafından ithal düve gelsin.Her sene ülkemizin ihtiyacı olan düve sayısı 25.000 miş bu iki katına çıkarılsın biz biraz daha dişimiz sıkarız.Devlet eliyle de çeşitli sübvansiyonlarla bu buzağıları biz alalım.Taa ki populasyonu yakalayana kadar.Besi danalarımızı et balık vasıtası ile kestirelim.Bence bu çiftlik ağalarınada bir sınırlama getirilsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İthalata izin versinler, Avrupadan damızlık hayvan getirelim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt