PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
İtiraf Ediyorum.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yeniçiftçi" data-source="post: 1227939" data-attributes="member: 11395"><p>tahmini bundan yaklaşık 25 yıl evvel si o zamanlar traktörüm üz yok tarlamız da yok evimizde 4 5 ineğim iz var yaşım da 16 17 civarıydı yokluk var balya sı alınmış tarlalardan el tırmığıyla saman toplayıp bağlayıp eve koyuyoruz tarlada köye uzak tahmini 4 5 km yayan gidip geliyoruz neyse biz ailecek topladık tarlayı güzelce namlu yaptık babam gitti bağlar makinesini getirmeye tarlaya bende tarladayım havada aşırı sıcak lodos esiyor hava oturdum babam da hazır gitmişken bir sigara yaktım can sıkıntısı oynuyorum ateşini anıza değdiriyorum oynarken alev almasıyla rüzgarla anında yayıldı tabi can havliyle söndürmeye uğraşsamda başarılı olamadım yan tarlada domates eken bi abi vardı oda koştu Allah tan tarlanın 2 tarafı yoldu ve yoldan karşıya atlamadı fakat bizim 15 günlük emeğimiz de kül oldu ben domatesçi abinin artezyanından elimi yüzümü yıkadım yolda babamı gördüm geliyor elinde güzel sağlam bir sopa vardı kırılacak gibi de değil daha gelirken bi kaç tane ateşledi ben anlatmaya çalışıyorum ne yapayım böyle zamanda yalan caizdir babama çok hızlı bir hikaye uydurdum tarlaya yaklaştım dumanları gördüğümü koştum tarlaya ileride ki dönemeçten beyaz gömlekli siyah pantolon lu birinin kaçtığını gördüğümü arkasından bağırdığımı falan söyledim fakat samanları söndürmek için peşinden gidemedim dedim neyseki inandı yoksa o tarlalıkta beni kim kurtarırdı bana çok büyük ders oldu ateş ilen şaka olmazmış gerçekten Allah korudu çok korkmuştum şuursuzca ateşi söndürmeye uğraşır iken elimizle sabah tan akşama topladığımız samanlar gözümün önünde yandı kül oldu gitti gene Allah'a şükür bununla kaldı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yeniçiftçi, post: 1227939, member: 11395"] tahmini bundan yaklaşık 25 yıl evvel si o zamanlar traktörüm üz yok tarlamız da yok evimizde 4 5 ineğim iz var yaşım da 16 17 civarıydı yokluk var balya sı alınmış tarlalardan el tırmığıyla saman toplayıp bağlayıp eve koyuyoruz tarlada köye uzak tahmini 4 5 km yayan gidip geliyoruz neyse biz ailecek topladık tarlayı güzelce namlu yaptık babam gitti bağlar makinesini getirmeye tarlaya bende tarladayım havada aşırı sıcak lodos esiyor hava oturdum babam da hazır gitmişken bir sigara yaktım can sıkıntısı oynuyorum ateşini anıza değdiriyorum oynarken alev almasıyla rüzgarla anında yayıldı tabi can havliyle söndürmeye uğraşsamda başarılı olamadım yan tarlada domates eken bi abi vardı oda koştu Allah tan tarlanın 2 tarafı yoldu ve yoldan karşıya atlamadı fakat bizim 15 günlük emeğimiz de kül oldu ben domatesçi abinin artezyanından elimi yüzümü yıkadım yolda babamı gördüm geliyor elinde güzel sağlam bir sopa vardı kırılacak gibi de değil daha gelirken bi kaç tane ateşledi ben anlatmaya çalışıyorum ne yapayım böyle zamanda yalan caizdir babama çok hızlı bir hikaye uydurdum tarlaya yaklaştım dumanları gördüğümü koştum tarlaya ileride ki dönemeçten beyaz gömlekli siyah pantolon lu birinin kaçtığını gördüğümü arkasından bağırdığımı falan söyledim fakat samanları söndürmek için peşinden gidemedim dedim neyseki inandı yoksa o tarlalıkta beni kim kurtarırdı bana çok büyük ders oldu ateş ilen şaka olmazmış gerçekten Allah korudu çok korkmuştum şuursuzca ateşi söndürmeye uğraşır iken elimizle sabah tan akşama topladığımız samanlar gözümün önünde yandı kül oldu gitti gene Allah'a şükür bununla kaldı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
İtiraf Ediyorum.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt