PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
İtiraf Ediyorum.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1277515" data-attributes="member: 6672"><p>Gecen sene komşu köyden arkadaş aradı bizim köyün arazisinden yer kiralamış 8 dekar yonca ekcekmiş dedi sür ek neyse anlaştık tarla karpuz yeri akşamdan gittim tarlanın malç naylon ve tek yıllık damlamasını tırmıkla temizledim tarla prıl prıl oldu sabah sürmeye gittim başladım sürmeye derken tarla tavsıs biraz birakcam yol baya uzak derken tarla bitmek üzere biri geldi napyon dedim süryom bu tarla benim sen kimin yeri süryon dedim muhittin abinin dedi o yan taraf eyvah adamı aradım dedim yanlış tarlayı sürdük ne olcak sen sür neyse fark vercem abi zaten hayıra iş yaptık kurtarmıyo köye gidip tırnık alıp gel tekrar tarlayı temizle sür derken hić kurtarmıycak zararda etsek işi yarım bırakmak olmaz dedim hemen 100 mt ilerde arkadaşın tirmik vardi aradim al kullan dedi tekrar temizledim basladim surmeye tarla cok guzel tav var hemen ardindan yine iki kat tirmik ertesi sabah koye giderken tohum ve gubreyi alip kendi koyume gectim adamin verdigi tohum hic duymadim bi marka neyse mibzeri doldurdum 6 kg gelecek sekilde ektim tohum gubre tam denk geldi daha tarladan cikmadan yagmur basladi sonra adam fark falan vermedi ama bana telefonda farkini vercem hata benim ben sana tarlayi gostermeliydim dedi derken gecen bakmis bana yonca bitmemis dedi bende nasil olur dedim hakkaten 1 tane bile bitmemis adamda bende saşkiniz ayaz vursa diycem ama oyle ayazda olmadi hic ayni gun ektiklerim yesermisti benim aklima bana zararini vercem deyip vermeyincemi böyle birsey oldu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1277515, member: 6672"] Gecen sene komşu köyden arkadaş aradı bizim köyün arazisinden yer kiralamış 8 dekar yonca ekcekmiş dedi sür ek neyse anlaştık tarla karpuz yeri akşamdan gittim tarlanın malç naylon ve tek yıllık damlamasını tırmıkla temizledim tarla prıl prıl oldu sabah sürmeye gittim başladım sürmeye derken tarla tavsıs biraz birakcam yol baya uzak derken tarla bitmek üzere biri geldi napyon dedim süryom bu tarla benim sen kimin yeri süryon dedim muhittin abinin dedi o yan taraf eyvah adamı aradım dedim yanlış tarlayı sürdük ne olcak sen sür neyse fark vercem abi zaten hayıra iş yaptık kurtarmıyo köye gidip tırnık alıp gel tekrar tarlayı temizle sür derken hić kurtarmıycak zararda etsek işi yarım bırakmak olmaz dedim hemen 100 mt ilerde arkadaşın tirmik vardi aradim al kullan dedi tekrar temizledim basladim surmeye tarla cok guzel tav var hemen ardindan yine iki kat tirmik ertesi sabah koye giderken tohum ve gubreyi alip kendi koyume gectim adamin verdigi tohum hic duymadim bi marka neyse mibzeri doldurdum 6 kg gelecek sekilde ektim tohum gubre tam denk geldi daha tarladan cikmadan yagmur basladi sonra adam fark falan vermedi ama bana telefonda farkini vercem hata benim ben sana tarlayi gostermeliydim dedi derken gecen bakmis bana yonca bitmemis dedi bende nasil olur dedim hakkaten 1 tane bile bitmemis adamda bende saşkiniz ayaz vursa diycem ama oyle ayazda olmadi hic ayni gun ektiklerim yesermisti benim aklima bana zararini vercem deyip vermeyincemi böyle birsey oldu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
İtiraf Ediyorum.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt