PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
İtiraf Ediyorum.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 598686" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: İtiraf Ediyorum.</strong></p><p></p><p>14 15 yaşlarında idim akşam hava karardı tarla sürmekten eve geliyorum 540 fıat arkamda 3 lü pulluk baktım yolun üzerinde düğün var yaklaştım hemen arkadaşlar doluştu traktörün üzerine 5 6 kişi hadi dolaştır bizi geri geri gitmem lazım ileride meydan var geniş oradan dönüp yolumuza devam edecez gençlik ya aklıma artıslik geldi meydana geri geri tam gaz girip tek frenle karışık drfçiler gibi dön mek bu arada etrafımı iyi göremiyorum traktörün üzerinde arkadaşlar var geri geri tam gaz meydanda dreksiyonu tam sağ tek frenle karışık arkam da güüüm sesi bide baktım arkama yanlış yer evin duvarına girmişik iki kat beton ev evin sahipleri de çok kuvvetli bir baba iki oğul hemen tak tım 2 ye kök ledim gazı ama nereye kaçıyon bütün bağlantılar kopmuş bir orta kol tutuyor pulluğu tangır tungur cadde ayağa kalktı herkes camlarda pulluk bi havada bir yerde ateş çıkıyor pulluktan kaçamadım çektim kenara evin sahibi baba çıktı geldi rahmetli kim okim odiye sesleniyor beni tanıyor çocuklarda evde yokmuş ev sahibi bağırdı söylendi çekti gitti severdi beni hiç unutmam çook utandım ogün</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 598686, member: 25443"] [b]Ynt: İtiraf Ediyorum.[/b] 14 15 yaşlarında idim akşam hava karardı tarla sürmekten eve geliyorum 540 fıat arkamda 3 lü pulluk baktım yolun üzerinde düğün var yaklaştım hemen arkadaşlar doluştu traktörün üzerine 5 6 kişi hadi dolaştır bizi geri geri gitmem lazım ileride meydan var geniş oradan dönüp yolumuza devam edecez gençlik ya aklıma artıslik geldi meydana geri geri tam gaz girip tek frenle karışık drfçiler gibi dön mek bu arada etrafımı iyi göremiyorum traktörün üzerinde arkadaşlar var geri geri tam gaz meydanda dreksiyonu tam sağ tek frenle karışık arkam da güüüm sesi bide baktım arkama yanlış yer evin duvarına girmişik iki kat beton ev evin sahipleri de çok kuvvetli bir baba iki oğul hemen tak tım 2 ye kök ledim gazı ama nereye kaçıyon bütün bağlantılar kopmuş bir orta kol tutuyor pulluğu tangır tungur cadde ayağa kalktı herkes camlarda pulluk bi havada bir yerde ateş çıkıyor pulluktan kaçamadım çektim kenara evin sahibi baba çıktı geldi rahmetli kim okim odiye sesleniyor beni tanıyor çocuklarda evde yokmuş ev sahibi bağırdı söylendi çekti gitti severdi beni hiç unutmam çook utandım ogün [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
İtiraf Ediyorum.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt