PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İVECO VE PERKİNS KARŞILAŞTIRMASI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gocabolulu" data-source="post: 625354" data-attributes="member: 35942"><p><strong>Ynt: İVECO VE PERKİNS KARŞILAŞTIRMASI</strong></p><p></p><p>mf 135 çok dirayetli traktöedür motoru 20000 saati deviriyor kalıbından büyük işleri yapabiliyor hararet yapmaz yaparsa radyatördendir kışın eksi 38 de tek marş çalışır . 2 tane zayıf yönü var frenleri berbat ancak bu kadar kötü olabilir diger tutunması çok zayıf.. debriyaja basınca kolların kalkmaması bizim uzelin hırsızlığı avrupa modellerinde çift balata vardır debriyaja bastığınızda kollar kalkar yerlilerde tek balata kollar kalkmaz..</p><p> iveco perkins kıyaslamasında 240-255-265-285 serisindeki perkinslerin motor ömrü çok kısa, çok yakıyorlar , her yerinden yağ akar ve kompresörü zayıf yani bayır aşşagı hemen salar ama çok atak özellikle çiftte çok seri gidiyorlar pratiktirler .. İvecolar ise daha yumuşak torku düşük motor ömrü uzun kompresör kuvvetli ama sıkıcı..benim 255 ep var komşularda 54 c var benim motor 1800 saatte öldü adamlarınki 2500 saatte sapasaglam ama gel görki arada biniyorum çok sıkıcı çok uyuşuk ben hoşlanmıyorum fergusonlar pire gibi...</p><p>Yeni çıkan perkinsler çok uzun ömürlü ve çok dayanıklı perkinsin genel açıklarını kapatıyorlar yeni çıkanlar ivecodan iyidir bence...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gocabolulu, post: 625354, member: 35942"] [b]Ynt: İVECO VE PERKİNS KARŞILAŞTIRMASI[/b] mf 135 çok dirayetli traktöedür motoru 20000 saati deviriyor kalıbından büyük işleri yapabiliyor hararet yapmaz yaparsa radyatördendir kışın eksi 38 de tek marş çalışır . 2 tane zayıf yönü var frenleri berbat ancak bu kadar kötü olabilir diger tutunması çok zayıf.. debriyaja basınca kolların kalkmaması bizim uzelin hırsızlığı avrupa modellerinde çift balata vardır debriyaja bastığınızda kollar kalkar yerlilerde tek balata kollar kalkmaz.. iveco perkins kıyaslamasında 240-255-265-285 serisindeki perkinslerin motor ömrü çok kısa, çok yakıyorlar , her yerinden yağ akar ve kompresörü zayıf yani bayır aşşagı hemen salar ama çok atak özellikle çiftte çok seri gidiyorlar pratiktirler .. İvecolar ise daha yumuşak torku düşük motor ömrü uzun kompresör kuvvetli ama sıkıcı..benim 255 ep var komşularda 54 c var benim motor 1800 saatte öldü adamlarınki 2500 saatte sapasaglam ama gel görki arada biniyorum çok sıkıcı çok uyuşuk ben hoşlanmıyorum fergusonlar pire gibi... Yeni çıkan perkinsler çok uzun ömürlü ve çok dayanıklı perkinsin genel açıklarını kapatıyorlar yeni çıkanlar ivecodan iyidir bence... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İVECO VE PERKİNS KARŞILAŞTIRMASI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt