PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
İyİ DüŞüN...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sametyaman" data-source="post: 274071" data-attributes="member: 455"><p>Sevmek bır ucurumdur</p><p></p><p>o Ucurumdan Cok kez Düstum ben</p><p></p><p>ask Atesten Gömlek O Gömlegı Cok Kez Giydim Ben</p><p></p><p>Güvenmek Bir Gözyasıdır Cok Akıtım o gözYaslarını</p><p></p><p>Hayat Zor Sen istesende istemesende...</p><p> </p><p></p><p>Seviyorum Diyorsundur Cogu Zaman Ama Yanılıyorsundur</p><p></p><p>Kalbiniz Yine Oyun Oynuyordur Sizinle</p><p></p><p>Gecelere Haps Olursunuz Aglarsınız Ama Fayda Etmezdır Cogu Zaman Cunku Ask Bır Oyundur Iyı Oynamasını Bılen Kazanır</p><p></p><p>Yanlız Kalırsınız Cogu Zaman Kendınızi Unutursunuz</p><p></p><p>YanlızLık Sagır Bır Dosttur Kendı Sesınızı Unutursunuz</p><p> </p><p></p><p>Bazen Karar Vermek Zorunda Kalırsınız Iste o Zaman ZorLanırsınız</p><p></p><p>Cünkü Yaralarınız Tazedir daha Ve Acıtır</p><p></p><p>Ne Yapacagınızı Sasırırsınız kacacak yer sıgınacak liman ararsınız ama onu yapmak icinde korkarsınız...</p><p></p><p>cunku yarayla dolu kalbıniz sizde güvende ve o kalbi güvenli yerinden cıkarıp baska birine vermegı düsünmek bile istemezsiniz</p><p></p><p>ve yine aglarsınız...</p><p></p><p>uzaktan kalbınızın kendi basına actıgı yaralara bakarsınız sinirlenirsiniz elinizde olsa bir kasıkta bogarsınız</p><p></p><p>herkesi herseyi ve ilk basta da kalbinizi uzaktan seyredersiniz kendinizi ve anlarsınız</p><p></p><p>siz yagmurda kalmıs zavalı bir kedi ve yardıma muhtac yaralı bır kus sonra halınıze üzülürsünüz</p><p></p><p>ve keskeler baslar iste o keskeler bitirir herkesi tabi sizide</p><p></p><p>günden güne daha cok aglarsınız sizinle cok iyi bir dost olan yanlızlık daha cok yakınlasır ve kendi camuruna batırır siz farkında bile olamazsınız cunku sız kalbınızın yaralarını sarmakla mesgulsünüzdur hayata olan kızgınlıgınzla...</p><p> </p><p></p><p>ve sımdı ne olacak dusüncesıyle mesgulsunuzdur</p><p></p><p>yarınlardan korkmaya baslarsınız</p><p></p><p>ne olacak ne yapacam diye gezinirsiniz kımse duymaz sizi</p><p></p><p>ve bu cok acıtır bedeni ve beyni...</p><p></p><p>ama herseyden yorulan kalbin ve ruhun bir gece yarısı senden uzaklasır ve geriye sadece derin bir uykuda olan bedenin kalır</p><p></p><p>ama onuda topraklar alır yani gerıye sana kalan bisey olmaz...</p><p> </p><p> HerZaMaN İyİ DüŞüNüN...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sametyaman, post: 274071, member: 455"] Sevmek bır ucurumdur o Ucurumdan Cok kez Düstum ben ask Atesten Gömlek O Gömlegı Cok Kez Giydim Ben Güvenmek Bir Gözyasıdır Cok Akıtım o gözYaslarını Hayat Zor Sen istesende istemesende... Seviyorum Diyorsundur Cogu Zaman Ama Yanılıyorsundur Kalbiniz Yine Oyun Oynuyordur Sizinle Gecelere Haps Olursunuz Aglarsınız Ama Fayda Etmezdır Cogu Zaman Cunku Ask Bır Oyundur Iyı Oynamasını Bılen Kazanır Yanlız Kalırsınız Cogu Zaman Kendınızi Unutursunuz YanlızLık Sagır Bır Dosttur Kendı Sesınızı Unutursunuz Bazen Karar Vermek Zorunda Kalırsınız Iste o Zaman ZorLanırsınız Cünkü Yaralarınız Tazedir daha Ve Acıtır Ne Yapacagınızı Sasırırsınız kacacak yer sıgınacak liman ararsınız ama onu yapmak icinde korkarsınız... cunku yarayla dolu kalbıniz sizde güvende ve o kalbi güvenli yerinden cıkarıp baska birine vermegı düsünmek bile istemezsiniz ve yine aglarsınız... uzaktan kalbınızın kendi basına actıgı yaralara bakarsınız sinirlenirsiniz elinizde olsa bir kasıkta bogarsınız herkesi herseyi ve ilk basta da kalbinizi uzaktan seyredersiniz kendinizi ve anlarsınız siz yagmurda kalmıs zavalı bir kedi ve yardıma muhtac yaralı bır kus sonra halınıze üzülürsünüz ve keskeler baslar iste o keskeler bitirir herkesi tabi sizide günden güne daha cok aglarsınız sizinle cok iyi bir dost olan yanlızlık daha cok yakınlasır ve kendi camuruna batırır siz farkında bile olamazsınız cunku sız kalbınızın yaralarını sarmakla mesgulsünüzdur hayata olan kızgınlıgınzla... ve sımdı ne olacak dusüncesıyle mesgulsunuzdur yarınlardan korkmaya baslarsınız ne olacak ne yapacam diye gezinirsiniz kımse duymaz sizi ve bu cok acıtır bedeni ve beyni... ama herseyden yorulan kalbin ve ruhun bir gece yarısı senden uzaklasır ve geriye sadece derin bir uykuda olan bedenin kalır ama onuda topraklar alır yani gerıye sana kalan bisey olmaz... HerZaMaN İyİ DüŞüNüN... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
İyİ DüŞüN...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt