PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
İzli Ekim Yapan Mibzerler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="samet baran" data-source="post: 641900" data-attributes="member: 47009"><p><strong>Ynt: İzli Ekim Yapan Mibzerler</strong></p><p></p><p>biz 4 5 yıldır izli ekim yapıyoruz siz boş kalan dediginiz yerleri peki ilaç yada gübre atarken çigneyip ezmiyomusunuz tohum gübre attıgınız yerleri ezerek hiç bi mahsül alamıyosunuz kökboğaz yada üre gübre de ezilen yerler pek farkedilmiyo ya nitrat pas ilacı ve süne ilacı atarken traktör izleri topraga yapışıyo öyle olduktan sonra izli ekim bence en karlısı boş kalıyo denilen yere en azından tohum ve gübre gitmiyo artı bi tarafa çok bi tarafa az yok açık gittim yok üst üste bindirdim gece yarısıda olsa izlerden istediginiz rahatlıkla ilaçlama ve gübreleme faliyetlerinizi yapabilirsiniz zaten sıcak saatte atılan ilaç ve gübrenin faydasından çok zararı var insan sağlıgı içinde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samet baran, post: 641900, member: 47009"] [b]Ynt: İzli Ekim Yapan Mibzerler[/b] biz 4 5 yıldır izli ekim yapıyoruz siz boş kalan dediginiz yerleri peki ilaç yada gübre atarken çigneyip ezmiyomusunuz tohum gübre attıgınız yerleri ezerek hiç bi mahsül alamıyosunuz kökboğaz yada üre gübre de ezilen yerler pek farkedilmiyo ya nitrat pas ilacı ve süne ilacı atarken traktör izleri topraga yapışıyo öyle olduktan sonra izli ekim bence en karlısı boş kalıyo denilen yere en azından tohum ve gübre gitmiyo artı bi tarafa çok bi tarafa az yok açık gittim yok üst üste bindirdim gece yarısıda olsa izlerden istediginiz rahatlıkla ilaçlama ve gübreleme faliyetlerinizi yapabilirsiniz zaten sıcak saatte atılan ilaç ve gübrenin faydasından çok zararı var insan sağlıgı içinde. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
İzli Ekim Yapan Mibzerler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt