PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd 5050e
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 605426" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: jd 5050e</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>vallaha reis bende mersinliyim.bir gün inşallah atlar gelirim arabaya beraber gezeriz şu jhondere olan köyleri.maksadım o köyler bizim oralar gibi dağ tepemi onu görmek.bana jhonderenin en çok lazım olan şeyi yakıtı ve ikide bir yok şurası kırıldı yok şurası bozuldu vay efendim ayar tutmadı valan gibi ıvır zıvır sıkıntılar olmasın yeter.bide bizim burda arka arkaya gitme işi çok olur.herkes takar romörku şeftali hasat zamanı düşer yola.540 varken geçerim sol tarafa rampada 480 - s8 ler 54 c ler 480 lerin kiminin sağından kiminin solundan geçerim.şimdi yeni bir traktör alınca millette bizim sağımızdan geçerse biraz acı olur.zamamnın da az çektirmdik millete.sonra sıfır traktörü benzin döküp yakasım gelir.tabi böyle birşey olmaz olmaz da 540 varken harbiden gören sağa yanaşıyor ama şimdi jhodere olur tt 50 olur bakalım nasıl olacak sonuç.bu arada yukardaki yazında eğer ciddi anlamda bir yanlış anlaşılma veya biri birinde duyarken fazlalaştırma yanlış anlma vs olmadıysa aradaki yakıt farkı muntazam ve çok çok fazla.tabi bu biraz kuyruk milinin deviri ilede alakalı sanırım.jhonderenin kuyruk milinin çok devirli olduğu newhollandın ise kaldırma kapasitesi iyi diye biliyorum.yani jhondere zorlanmadan su çektiği için mutlaka newhollant ile fark olur ama işte nerdeyse 3 katı fark olurmu bişey diyemem.saygılarımla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 605426, member: 21790"] [b]Ynt: jd 5050e[/b] vallaha reis bende mersinliyim.bir gün inşallah atlar gelirim arabaya beraber gezeriz şu jhondere olan köyleri.maksadım o köyler bizim oralar gibi dağ tepemi onu görmek.bana jhonderenin en çok lazım olan şeyi yakıtı ve ikide bir yok şurası kırıldı yok şurası bozuldu vay efendim ayar tutmadı valan gibi ıvır zıvır sıkıntılar olmasın yeter.bide bizim burda arka arkaya gitme işi çok olur.herkes takar romörku şeftali hasat zamanı düşer yola.540 varken geçerim sol tarafa rampada 480 - s8 ler 54 c ler 480 lerin kiminin sağından kiminin solundan geçerim.şimdi yeni bir traktör alınca millette bizim sağımızdan geçerse biraz acı olur.zamamnın da az çektirmdik millete.sonra sıfır traktörü benzin döküp yakasım gelir.tabi böyle birşey olmaz olmaz da 540 varken harbiden gören sağa yanaşıyor ama şimdi jhodere olur tt 50 olur bakalım nasıl olacak sonuç.bu arada yukardaki yazında eğer ciddi anlamda bir yanlış anlaşılma veya biri birinde duyarken fazlalaştırma yanlış anlma vs olmadıysa aradaki yakıt farkı muntazam ve çok çok fazla.tabi bu biraz kuyruk milinin deviri ilede alakalı sanırım.jhonderenin kuyruk milinin çok devirli olduğu newhollandın ise kaldırma kapasitesi iyi diye biliyorum.yani jhondere zorlanmadan su çektiği için mutlaka newhollant ile fark olur ama işte nerdeyse 3 katı fark olurmu bişey diyemem.saygılarımla. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd 5050e
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt