PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd 5050e
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 733079" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: jd 5050e</strong></p><p></p><p>LAN arkadaaş ispat sunuyorum ölçtüm kendi MOTORUMDA SERUM YAPTIRDIM diyorum inanmıyon sen sorunlu adamsın be tutturmuşun jd çok yakıyor ama neye göre yaktığını SÖYLEMİYON bir yalancı sahtekar üç kağıtçı varsa sensin bir sus sana bir şey ispatlama zorunluluğumda yok işin gücün kuru laf. başka bir şey yok her şeye atlıyon maydonoz oluyon söylüyeyim senin hesabında yalan sende yalansın senin dünyan yalan hatalıyım gibi çıktın..artık bir sus millet zaten kaliteyi biliyor bu sene sace bizim tarsusda 140 tane 5050e satıldı.tutan tuttu sen istedğin kadar konuş doğrular değişmez aslanım şimdi biraz susmayı dene........</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 733079, member: 46081"] [b]Ynt: jd 5050e[/b] LAN arkadaaş ispat sunuyorum ölçtüm kendi MOTORUMDA SERUM YAPTIRDIM diyorum inanmıyon sen sorunlu adamsın be tutturmuşun jd çok yakıyor ama neye göre yaktığını SÖYLEMİYON bir yalancı sahtekar üç kağıtçı varsa sensin bir sus sana bir şey ispatlama zorunluluğumda yok işin gücün kuru laf. başka bir şey yok her şeye atlıyon maydonoz oluyon söylüyeyim senin hesabında yalan sende yalansın senin dünyan yalan hatalıyım gibi çıktın..artık bir sus millet zaten kaliteyi biliyor bu sene sace bizim tarsusda 140 tane 5050e satıldı.tutan tuttu sen istedğin kadar konuş doğrular değişmez aslanım şimdi biraz susmayı dene........ [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd 5050e
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt