PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd 5055 e
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yekobaba6262" data-source="post: 983022" data-attributes="member: 60510"><p><strong>Ynt: jd 5055 e</strong></p><p></p><p>Kardeşim oncelikle eger sağlam malim olsun yakiti o bilindiklerden ideal olsun yaptığı ise göre diyorsan al benim tsvsiyem madem alcan 5065 al yakit olarak ikisi arasinda fark yok denecek kadar az sana john dere nin parcasi bulunmuyor diyen her kimse heralde mf nh vs den baska ya gormedi ya parça satmadi neyse sana bi ornek vereyim benim 50 lik bi başak vardi her bakim da 300 400 tl veriyordum bakim saatti araliklari da çok az di her neyse bi gun krank kesti inadina verdim cok ucuz bi paraya gittim eskide kullandigim marka yi j derre aldim 55 ligini en basta konfor yakit ve o frenleri yok mu dedim makina budur ve her bakimi da basaga gore 100 150 tl daha az tutuyor simdi 5625 ve 5105 var alahi var ustune makina tanimam akrabalarin td 90 var tumosan var hikaye elimden gecmiyen traktör kalmadi en iyi en saglam en guven veren makina john dere alcaksan dedigim gibi 5065 al sifir alcaksan da sana kalmis 5055 de 5065 de ayni sekilde kompakt makinalar kisacasi kararindan gecme pisman olmassin dua edersin inan kapida iki sifir araba var onlar john deere nin keyfini tadini vermy orjinal kabin shutle olayi gercek shutle oyle bazi markalarin kilerle kiyaslanmaz simdiden hayırlı olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yekobaba6262, post: 983022, member: 60510"] [b]Ynt: jd 5055 e[/b] Kardeşim oncelikle eger sağlam malim olsun yakiti o bilindiklerden ideal olsun yaptığı ise göre diyorsan al benim tsvsiyem madem alcan 5065 al yakit olarak ikisi arasinda fark yok denecek kadar az sana john dere nin parcasi bulunmuyor diyen her kimse heralde mf nh vs den baska ya gormedi ya parça satmadi neyse sana bi ornek vereyim benim 50 lik bi başak vardi her bakim da 300 400 tl veriyordum bakim saatti araliklari da çok az di her neyse bi gun krank kesti inadina verdim cok ucuz bi paraya gittim eskide kullandigim marka yi j derre aldim 55 ligini en basta konfor yakit ve o frenleri yok mu dedim makina budur ve her bakimi da basaga gore 100 150 tl daha az tutuyor simdi 5625 ve 5105 var alahi var ustune makina tanimam akrabalarin td 90 var tumosan var hikaye elimden gecmiyen traktör kalmadi en iyi en saglam en guven veren makina john dere alcaksan dedigim gibi 5065 al sifir alcaksan da sana kalmis 5055 de 5065 de ayni sekilde kompakt makinalar kisacasi kararindan gecme pisman olmassin dua edersin inan kapida iki sifir araba var onlar john deere nin keyfini tadini vermy orjinal kabin shutle olayi gercek shutle oyle bazi markalarin kilerle kiyaslanmaz simdiden hayırlı olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd 5055 e
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt