PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD 5055e yada 5065e (Turbo-intercooler) kullanan var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 605497" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: JD 5055e yada 5065e (Turbo-intercooler) kullanan var mı?</strong></p><p></p><p>o kadar yorum var ben gordum test ettim bizim yore bagci bahceci en agir is turbo ilaclama makinesi ve bizin</p><p> yorede yakit denemesi yaptilar 25 koyde mesela </p><p></p><p>tt50 ve 5050e yi denediler </p><p></p><p>tt50 1000lt agrotek turboda 2ltlik mazot serumunda 600lt su artirdi mazotu icti 2lt yakti tt50</p><p></p><p></p><p>5050e 1000lt agrotekde 1000ltyi bitirdi su artirmadi 1.5lt mazot yakti yarimlt mazot artirdi....</p><p></p><p>saglamlik cekis jd de super bizim bu 15 16 koy un merkezi kirlik yoresidir eshabi keyf tarafi orda 250 tane john dere var hepside memnun yer gok jd saglam harika erkuntu devirdi nh yi devirdi hattati ezdi bole bisi olamaz ben 30000saat de 5403 gordum anahtar vurulmamis bizde 2004 den beri var harika bir motor yakitta cekiste ustune motor tanimam bu fanatiklik deil gercektir ve jdyi karalayanlar utansin cunku jd liderdir dunyadaki en koklu firmadir...... 1837 yilinda kurulmustur......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 605497, member: 46081"] [b]Ynt: JD 5055e yada 5065e (Turbo-intercooler) kullanan var mı?[/b] o kadar yorum var ben gordum test ettim bizim yore bagci bahceci en agir is turbo ilaclama makinesi ve bizin yorede yakit denemesi yaptilar 25 koyde mesela tt50 ve 5050e yi denediler tt50 1000lt agrotek turboda 2ltlik mazot serumunda 600lt su artirdi mazotu icti 2lt yakti tt50 5050e 1000lt agrotekde 1000ltyi bitirdi su artirmadi 1.5lt mazot yakti yarimlt mazot artirdi.... saglamlik cekis jd de super bizim bu 15 16 koy un merkezi kirlik yoresidir eshabi keyf tarafi orda 250 tane john dere var hepside memnun yer gok jd saglam harika erkuntu devirdi nh yi devirdi hattati ezdi bole bisi olamaz ben 30000saat de 5403 gordum anahtar vurulmamis bizde 2004 den beri var harika bir motor yakitta cekiste ustune motor tanimam bu fanatiklik deil gercektir ve jdyi karalayanlar utansin cunku jd liderdir dunyadaki en koklu firmadir...... 1837 yilinda kurulmustur...... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD 5055e yada 5065e (Turbo-intercooler) kullanan var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt