PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD 5075E 4*4
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceviz_02" data-source="post: 966223" data-attributes="member: 59438"><p><strong>Ynt: JD 5075E 4*4</strong></p><p></p><p>Geçen hafta sırf yeni 5e leri görmek için kalktım adıyamana gittim bir tane 65 kabinli vardı kısa bir inceleme yaptım fiyat sordum 84.000 dediler ama bu fiyata bu eksikler olmaz ya. John deere ya e serilerini tam düzeltmeli yada r ve m serilerinde 55 ila 85 hp olanlarından getirmeli. E serilerini kullanmak tam bir işkence. Tarladan yola çıkarken traktörü tam durduruyorum kademe vitesini değiştirmek için bu sefer sıra geldi 4 çekerin o meşhur koluna bir türlü inmiyor rampa çıkarken geri salıyorumki kolu indireyim daha bitmedi vites değiştirirken zıplamaması için profesyonelce debriyaj ve gazı ayarlanan gerekiyor. Bu özellikler 9/3 şanzımana ait eğer 12/12 de böyleyse hayatta almam bu traktörü. Hele yokmu ön kaputun alt kısımları insan orayı bir kaportayla kapatmaz mıı teller birbirine dolanmış filtreler gülüyor mal resmen meydanda yok arkadaş bu şekilde türkiyenin 55-80 hp pazar payına hiç giremezsiniz. Traktör birkere tipten kaybetmiş bu kadar eksikti varken olmaz bir ne kullanıcısı olarak çok üzgünüm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceviz_02, post: 966223, member: 59438"] [b]Ynt: JD 5075E 4*4[/b] Geçen hafta sırf yeni 5e leri görmek için kalktım adıyamana gittim bir tane 65 kabinli vardı kısa bir inceleme yaptım fiyat sordum 84.000 dediler ama bu fiyata bu eksikler olmaz ya. John deere ya e serilerini tam düzeltmeli yada r ve m serilerinde 55 ila 85 hp olanlarından getirmeli. E serilerini kullanmak tam bir işkence. Tarladan yola çıkarken traktörü tam durduruyorum kademe vitesini değiştirmek için bu sefer sıra geldi 4 çekerin o meşhur koluna bir türlü inmiyor rampa çıkarken geri salıyorumki kolu indireyim daha bitmedi vites değiştirirken zıplamaması için profesyonelce debriyaj ve gazı ayarlanan gerekiyor. Bu özellikler 9/3 şanzımana ait eğer 12/12 de böyleyse hayatta almam bu traktörü. Hele yokmu ön kaputun alt kısımları insan orayı bir kaportayla kapatmaz mıı teller birbirine dolanmış filtreler gülüyor mal resmen meydanda yok arkadaş bu şekilde türkiyenin 55-80 hp pazar payına hiç giremezsiniz. Traktör birkere tipten kaybetmiş bu kadar eksikti varken olmaz bir ne kullanıcısı olarak çok üzgünüm. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD 5075E 4*4
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt