PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD 5075E 4*4
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 966245" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: JD 5075E 4*4</strong></p><p></p><p>İyi forumlar arkadaşlar uzun bir zamandır john deere kullanıcısıyım ama hala hala john deere 5e serisi hindistan malı diyen abilerim var ben şöyle bir açıklama yapmak istiyorum araştırdığım kadarı ile john deere in bir çok dünya ülkesinde montaj fabrikaları var zaten benim 2004 model 5403 ümünde şaşi numarasının altında assambled in india yazıyordu 2013 model 5050e m dede assambled in india yazıyordu yani monte yeri hindistan anlamında 2004 yılından beri jd kullanıcısıyız çok çok memnunuz yakıt çekiş manevra yükteki çekişi şanzıman def vs vs herşeyinden memnunum alacak olan düşünen arkadaşlarımada öneririm özellikle 5050e modelini</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 966245, member: 46081"] [b]Ynt: JD 5075E 4*4[/b] İyi forumlar arkadaşlar uzun bir zamandır john deere kullanıcısıyım ama hala hala john deere 5e serisi hindistan malı diyen abilerim var ben şöyle bir açıklama yapmak istiyorum araştırdığım kadarı ile john deere in bir çok dünya ülkesinde montaj fabrikaları var zaten benim 2004 model 5403 ümünde şaşi numarasının altında assambled in india yazıyordu 2013 model 5050e m dede assambled in india yazıyordu yani monte yeri hindistan anlamında 2004 yılından beri jd kullanıcısıyız çok çok memnunuz yakıt çekiş manevra yükteki çekişi şanzıman def vs vs herşeyinden memnunum alacak olan düşünen arkadaşlarımada öneririm özellikle 5050e modelini [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD 5075E 4*4
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt