PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd 5083 ve jd 5725
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 893587" data-attributes="member: 51323"><p><strong>Ynt: jd 5083 ve jd 5725</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bak dostum yazdıklarınla çelişiyosun. 5725 85ps Superplus 90hp dedim başkada başkada bişey demedim. Bir listeye bakarak farklı farklı motor güçler var diyemezsin. Diyosan Orchard yada HC nin ne olduğunu açıklıycaksın açıklayabilceksin. Makalelere bakıp bakıp terör estirmesin kimse varsa piyasada farklı farklı 5725 ler belgesiyle gösterip kanıtlıycaksın. Yok 5725 i şu güçte sanıyolar aslında bu güçte bilmemne konuşuyosun sonra gelip kendinle çelişiyosun. Sen mi sürdün piyasaya bu 5725 leri anlamıyorum Türkiye pazarından senmi sorumlusun. Kimseyi rencide etmek değil amacım ama insanı ahmak yerine koymaya çalışmayın bu tip bir yaklaşıma asla töleransım olmaz. 5725 85ps Superplus 90ps dedim bu dediğimi farklı yönlere çekme altınada alıntı yapıp en büyüğü en küçüğü diye muhabbetlere girme. Ben seninle ne tartıştım ne de benim üstümde yazdığın bir yazıya yorum yaptım. Ben konuyu açan kişiye cevap verdim kısa öz ve net bir bilgiyle okadar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 893587, member: 51323"] [b]Ynt: jd 5083 ve jd 5725[/b] Bak dostum yazdıklarınla çelişiyosun. 5725 85ps Superplus 90hp dedim başkada başkada bişey demedim. Bir listeye bakarak farklı farklı motor güçler var diyemezsin. Diyosan Orchard yada HC nin ne olduğunu açıklıycaksın açıklayabilceksin. Makalelere bakıp bakıp terör estirmesin kimse varsa piyasada farklı farklı 5725 ler belgesiyle gösterip kanıtlıycaksın. Yok 5725 i şu güçte sanıyolar aslında bu güçte bilmemne konuşuyosun sonra gelip kendinle çelişiyosun. Sen mi sürdün piyasaya bu 5725 leri anlamıyorum Türkiye pazarından senmi sorumlusun. Kimseyi rencide etmek değil amacım ama insanı ahmak yerine koymaya çalışmayın bu tip bir yaklaşıma asla töleransım olmaz. 5725 85ps Superplus 90ps dedim bu dediğimi farklı yönlere çekme altınada alıntı yapıp en büyüğü en küçüğü diye muhabbetlere girme. Ben seninle ne tartıştım ne de benim üstümde yazdığın bir yazıya yorum yaptım. Ben konuyu açan kişiye cevap verdim kısa öz ve net bir bilgiyle okadar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd 5083 ve jd 5725
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt