PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd 5105m ile 5100r arasında kaldım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 721089" data-attributes="member: 46698"><p><strong>Ynt: jd 5105m ile 5100r arasında kaldım</strong></p><p></p><p>Mesele iyice dağılmadan ben de şunu merak eder dururum;</p><p></p><p>KOÇ-NH başta olmak üzere (Uzel tarih olunca, traktör pastasının yarısını NH tek başına yiyor) bu firmalar niye hiç 'ortak makime kullanımı' veya 'makine parkları' konusuna değinmezler, maket maket başağın az büyüğü traktörlerle ömrümüz geçer, hep videolarda 150 bg üzeri traktörleri seyretmekle yetiniriz...</p><p></p><p>Bakanlık ve bu firmalar gerçekten vatanı-milleti düşünüyorsa bu tip Almanya, AB ' de çok yaygın ve tamamen akla-mantığa uygun projelere yönelirler destek verirlerdi...</p><p></p><p>Adamlar 50 bg traktörü kaderimiz haline getirmişler, basmışlar fotokopi düğmesine hala satılıyor... hala satılıyor.</p><p></p><p>2 milyon civarı traktör olmuş yarısı 20 yaş üzeri (Türkçesi hurda veya hurda adayı)!</p><p></p><p>Böyle 2 milyon olacağına adam gibi 200 bin olsun bin kat iyidir!</p><p></p><p>Araziler toplulaştırılsa, parseller parsel olsa gir 200-300 bg traktörle bi köyün işini bitir çık, bi köyde 50 traktör var üst üste koysan o videolarda seyrettiklerimiz kadar iş yapmaz, yapamıyor!</p><p></p><p></p><p>Çuvallara, mezara sığmayacak kadar para kazanıyorlar, niye bu konuda bi projeleri, çalışmaları, hatta tek kelimeleri YOK acaba!</p><p></p><p></p><p><strong>Büyük parsel+Büyük traktör+büyük ekipman=ÇOK KÜÇÜK MASRAF (mazot yarı yarıya ucuzlamış gibi olur)</strong></p><p><strong></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 721089, member: 46698"] [b]Ynt: jd 5105m ile 5100r arasında kaldım[/b] Mesele iyice dağılmadan ben de şunu merak eder dururum; KOÇ-NH başta olmak üzere (Uzel tarih olunca, traktör pastasının yarısını NH tek başına yiyor) bu firmalar niye hiç 'ortak makime kullanımı' veya 'makine parkları' konusuna değinmezler, maket maket başağın az büyüğü traktörlerle ömrümüz geçer, hep videolarda 150 bg üzeri traktörleri seyretmekle yetiniriz... Bakanlık ve bu firmalar gerçekten vatanı-milleti düşünüyorsa bu tip Almanya, AB ' de çok yaygın ve tamamen akla-mantığa uygun projelere yönelirler destek verirlerdi... Adamlar 50 bg traktörü kaderimiz haline getirmişler, basmışlar fotokopi düğmesine hala satılıyor... hala satılıyor. 2 milyon civarı traktör olmuş yarısı 20 yaş üzeri (Türkçesi hurda veya hurda adayı)! Böyle 2 milyon olacağına adam gibi 200 bin olsun bin kat iyidir! Araziler toplulaştırılsa, parseller parsel olsa gir 200-300 bg traktörle bi köyün işini bitir çık, bi köyde 50 traktör var üst üste koysan o videolarda seyrettiklerimiz kadar iş yapmaz, yapamıyor! Çuvallara, mezara sığmayacak kadar para kazanıyorlar, niye bu konuda bi projeleri, çalışmaları, hatta tek kelimeleri YOK acaba! [b]Büyük parsel+Büyük traktör+büyük ekipman=ÇOK KÜÇÜK MASRAF (mazot yarı yarıya ucuzlamış gibi olur) [/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd 5105m ile 5100r arasında kaldım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt