PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Alıntılar)
JD 5700 sakın kaçırmayın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="diomedes" data-source="post: 53830" data-attributes="member: 41"><p><strong>Ynt: JD 5700 sakın kaçırmayın</strong></p><p></p><p>Çok ilginç resimler ve çok ilginç yorumlar. </p><p> Ben de biraz ilginç yorumlarda bulunayım. Bu su içerisinde suyu bulandırmak denilen bir hadise. Çeltik de bir çeşit tohum yatağı hazırlamak işidir. Dünyanın bir çok yörelerinde yapılır bu. Buna Türkiye de dahil. Suyun içerisinde ince bir yumuşak tabaka oluşturulur ve tohum bu tabakanın içinde kalır. Böylelikle daha güzel ve üniform bir çimlenme sağlanmış olur. O tekerlek yanındaki malzemelere gelince yere basan birim alanı genişleterek tarlanın içinde çok daha az tekerlek izi hatta hiç tekerlek izi bırakmamaya çalışmak için yapılmış bir işlemdir muhtemelen. Bir diğer faydası da yükü daha geniş alana yayarak topraktaki sıkışmayı azaltmak. Bununla ilgili isteyen varsa başka resimler de gösteririrm. Bizim ülkemizdeki demir tekerlekler ise çok az ve çok ince tekerlek izi açması için kullanılır. Burdaki amaç biraz daha farklı. Burda amaç olabilidiğince fazla bulandırmak. </p><p> Bu arada Çift çeker traktör tek çeker traktörle aynı miktarda gidiyor çamurda diyen bazı arkadaşlar var. Bunları çok komik buluyorum ve bunlarla ilgili hiç yorum yapma ihtiyacı da duymuyorum. bu arkadaşlar duyduklarına değil gördüklerine biraz daha fazla önem versinler. Herkese iyi çalışmalar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diomedes, post: 53830, member: 41"] [b]Ynt: JD 5700 sakın kaçırmayın[/b] Çok ilginç resimler ve çok ilginç yorumlar. Ben de biraz ilginç yorumlarda bulunayım. Bu su içerisinde suyu bulandırmak denilen bir hadise. Çeltik de bir çeşit tohum yatağı hazırlamak işidir. Dünyanın bir çok yörelerinde yapılır bu. Buna Türkiye de dahil. Suyun içerisinde ince bir yumuşak tabaka oluşturulur ve tohum bu tabakanın içinde kalır. Böylelikle daha güzel ve üniform bir çimlenme sağlanmış olur. O tekerlek yanındaki malzemelere gelince yere basan birim alanı genişleterek tarlanın içinde çok daha az tekerlek izi hatta hiç tekerlek izi bırakmamaya çalışmak için yapılmış bir işlemdir muhtemelen. Bir diğer faydası da yükü daha geniş alana yayarak topraktaki sıkışmayı azaltmak. Bununla ilgili isteyen varsa başka resimler de gösteririrm. Bizim ülkemizdeki demir tekerlekler ise çok az ve çok ince tekerlek izi açması için kullanılır. Burdaki amaç biraz daha farklı. Burda amaç olabilidiğince fazla bulandırmak. Bu arada Çift çeker traktör tek çeker traktörle aynı miktarda gidiyor çamurda diyen bazı arkadaşlar var. Bunları çok komik buluyorum ve bunlarla ilgili hiç yorum yapma ihtiyacı da duymuyorum. bu arkadaşlar duyduklarına değil gördüklerine biraz daha fazla önem versinler. Herkese iyi çalışmalar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Alıntılar)
JD 5700 sakın kaçırmayın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt