PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD 5725 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT SORULARIM VAR.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yahya" data-source="post: 348596" data-attributes="member: 8456"><p><strong>Ynt: JD 5725 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT SORULARIM VAR.</strong></p><p></p><p>merhaba arkadaşım </p><p>1. madde demişi kaldırma kolu mekanik aynı mf 285 gibi</p><p>2. maddearkada kaldırma indirme yok klasik o dediğin M serisi R serisi ve premiyer modellerinde var</p><p>3. madde en önemlisi hidrolik evet 2 ton kusur en önemlisi sıkıntılı bende 2010 modeli var 2 defa hidroliği pompa mili, kepçesi değişti gitme gelme rezillik firma çözüm bulmuyor servis diyor 95 bg bu hidrolik yakışmıyor berbat</p><p>4. madde evet kolla geçiyor geçmede sıkıntı var inşallah elimde kalırda firmaya postalarım</p><p>5. madde motoru euro 2 motor </p><p>6. madde bende 5 14 kalın saşe var ortalama 1.5 litre en kötü şartlarda 2 litre ama biz kuru tarım yapıyoruz </p><p> Not :arkadaşım beni bu motora arkadaşım aldırdı alırsan R serisi al derim tabi bütçe önemli orta kolu çatlatı bayi zornan verdi yoksa makkemelik olacaktık 4 teker bitti hatalı 1 yıl makkeme kapılarında süründüm geçen hafta bitti kazandım paramızı alacağız inşalah 2 gün önce çeki demiri saplama koptu ramork bir tarafa motor bir tarafa bayidedi tenisini vereceğiz vallahi bu bölde tek bende var ya nazara geliyor yada en kalitesini bana verdiler firma elimde kjaldı ben onların paramı verseler nakit geri v erecem 285 mf alacam ben bir köylü olarak yazdım gerisi senin taktirin dost acı söyler jd bayileri varsa yorum yazın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yahya, post: 348596, member: 8456"] [b]Ynt: JD 5725 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT SORULARIM VAR.[/b] merhaba arkadaşım 1. madde demişi kaldırma kolu mekanik aynı mf 285 gibi 2. maddearkada kaldırma indirme yok klasik o dediğin M serisi R serisi ve premiyer modellerinde var 3. madde en önemlisi hidrolik evet 2 ton kusur en önemlisi sıkıntılı bende 2010 modeli var 2 defa hidroliği pompa mili, kepçesi değişti gitme gelme rezillik firma çözüm bulmuyor servis diyor 95 bg bu hidrolik yakışmıyor berbat 4. madde evet kolla geçiyor geçmede sıkıntı var inşallah elimde kalırda firmaya postalarım 5. madde motoru euro 2 motor 6. madde bende 5 14 kalın saşe var ortalama 1.5 litre en kötü şartlarda 2 litre ama biz kuru tarım yapıyoruz Not :arkadaşım beni bu motora arkadaşım aldırdı alırsan R serisi al derim tabi bütçe önemli orta kolu çatlatı bayi zornan verdi yoksa makkemelik olacaktık 4 teker bitti hatalı 1 yıl makkeme kapılarında süründüm geçen hafta bitti kazandım paramızı alacağız inşalah 2 gün önce çeki demiri saplama koptu ramork bir tarafa motor bir tarafa bayidedi tenisini vereceğiz vallahi bu bölde tek bende var ya nazara geliyor yada en kalitesini bana verdiler firma elimde kjaldı ben onların paramı verseler nakit geri v erecem 285 mf alacam ben bir köylü olarak yazdım gerisi senin taktirin dost acı söyler jd bayileri varsa yorum yazın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD 5725 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT SORULARIM VAR.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt