PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD 5725 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT SORULARIM VAR.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ykt123" data-source="post: 349172" data-attributes="member: 26127"><p><strong>Ynt: JD 5725 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT SORULARIM VAR.</strong></p><p></p><p>selamlar </p><p>1. lift o matik yok ama takılıyor </p><p>2.super plus serisinde alırken takılı degil ama arkada elektronik kumanda yeri var r ve m serilerine takılan elektirik kumanda plus serisinede uyumlu eger istersen bayiye söle taktırabilr</p><p>3.ben hidrolik kaldırmasında zere kadar bir sikayetim yok aydın 4 lü 14 no pullugu derin sürümde toprak altındayken bile gayet iyi kaldırıyor senin 5liyi de rahat kaldıracaktır merak etme eger kaldırması yetmiyor diyorsan servis ayar yapıyor merak etme </p><p>4.çift cekere kola geciyor ama baska traktörlerinkiyle karıstırma cift cekere gecmek ve cift cekerden almak düğme kadar cok rahat son sürat giderken bile cift cekere alıp cift cekerden tek cekere cok rahat alıyorsun </p><p>5.2011 ise alacagın euro 3 motoru</p><p>6.maksimum 1.5 yakar güzel çift cıkarırsan. yok son surat sürersen çiftti az bişe fazla yakabilir</p><p>şimdi arkadas sen traktörü görüp kulan sen kendin göreceksin eger traktör sıfır alırsan ilk 100 saate kadar tam performansını göremezsin ama 100 saatten sonra cok iyi performansını görürsün cünkü ben de sıfır akdım ordan biliyorum güzel traktör alırsan pişman olmazsın </p><p></p><p></p><p>şimdi canım kardesim öve öve bitiremiyor demişsin makina güze oldugu için ve kulanıp bildigim için size makinayı anlatıyoruz da yaranammıyoruz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ykt123, post: 349172, member: 26127"] [b]Ynt: JD 5725 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT SORULARIM VAR.[/b] selamlar 1. lift o matik yok ama takılıyor 2.super plus serisinde alırken takılı degil ama arkada elektronik kumanda yeri var r ve m serilerine takılan elektirik kumanda plus serisinede uyumlu eger istersen bayiye söle taktırabilr 3.ben hidrolik kaldırmasında zere kadar bir sikayetim yok aydın 4 lü 14 no pullugu derin sürümde toprak altındayken bile gayet iyi kaldırıyor senin 5liyi de rahat kaldıracaktır merak etme eger kaldırması yetmiyor diyorsan servis ayar yapıyor merak etme 4.çift cekere kola geciyor ama baska traktörlerinkiyle karıstırma cift cekere gecmek ve cift cekerden almak düğme kadar cok rahat son sürat giderken bile cift cekere alıp cift cekerden tek cekere cok rahat alıyorsun 5.2011 ise alacagın euro 3 motoru 6.maksimum 1.5 yakar güzel çift cıkarırsan. yok son surat sürersen çiftti az bişe fazla yakabilir şimdi arkadas sen traktörü görüp kulan sen kendin göreceksin eger traktör sıfır alırsan ilk 100 saate kadar tam performansını göremezsin ama 100 saatten sonra cok iyi performansını görürsün cünkü ben de sıfır akdım ordan biliyorum güzel traktör alırsan pişman olmazsın şimdi canım kardesim öve öve bitiremiyor demişsin makina güze oldugu için ve kulanıp bildigim için size makinayı anlatıyoruz da yaranammıyoruz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD 5725 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT SORULARIM VAR.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt