PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD 5725 SP LASTİKLERİ VE DEBRİYAJI HAKKINDA...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="xq288" data-source="post: 137276" data-attributes="member: 932"><p><strong>Ynt: JD 5725 SP LASTİKLERİ VE DEBRİYAJI HAKKINDA...</strong></p><p></p><p>5725 vites atma konusu ben sölmeiştim...5715te olmuştu....ve 5625 te ...5715 ile 3lü14 no pulluk ile çizide askıda kalmıştım...titreyerek giyordu...birden devir aarttı birde bakrım vitesten çıkmıştı...bir kereliğine..bizim burda 5625 var bir kaç tane diğerleri hiç ağır işe gitmedi die bilmiyorum ama bir tanesi 4lü 12 ile... zor landğından..vitesten çıktını sölmeişti..</p><p>ama bide şu var... 2 yıl önce 5715 4wd ile 25 tona yakın mısır getirmiştik toprak yolda hiç birşey olmamıştı...römorklar dahil...kafa sallama olabilir Landini powerfarm75 te oluyordu..servis hızlı gitmesinden kaynaklanıyor dedi..benim kafam karışmıştı...o zmn ama neden olduğunu çözemedik...lastikler...petlas değildi ama.....good year ve firestone ' du galiba...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xq288, post: 137276, member: 932"] [b]Ynt: JD 5725 SP LASTİKLERİ VE DEBRİYAJI HAKKINDA...[/b] 5725 vites atma konusu ben sölmeiştim...5715te olmuştu....ve 5625 te ...5715 ile 3lü14 no pulluk ile çizide askıda kalmıştım...titreyerek giyordu...birden devir aarttı birde bakrım vitesten çıkmıştı...bir kereliğine..bizim burda 5625 var bir kaç tane diğerleri hiç ağır işe gitmedi die bilmiyorum ama bir tanesi 4lü 12 ile... zor landğından..vitesten çıktını sölmeişti.. ama bide şu var... 2 yıl önce 5715 4wd ile 25 tona yakın mısır getirmiştik toprak yolda hiç birşey olmamıştı...römorklar dahil...kafa sallama olabilir Landini powerfarm75 te oluyordu..servis hızlı gitmesinden kaynaklanıyor dedi..benim kafam karışmıştı...o zmn ama neden olduğunu çözemedik...lastikler...petlas değildi ama.....good year ve firestone ' du galiba... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD 5725 SP LASTİKLERİ VE DEBRİYAJI HAKKINDA...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt