PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd 5820 almak istiyorum arkadaşlar.KullNAN ARKADAŞLAR varsa yardımcı olabilirmi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eagerman27" data-source="post: 462667" data-attributes="member: 17918"><p><strong>Ynt: jd 5820 almak istiyorum arkadaşlar.KullNAN ARKADAŞLAR varsa yardımcı olabilirmi?</strong></p><p></p><p>John deere 5820 ile Massey ferguson 3105 karşılaştırırsak teknolojik olarak en az 20 yıl geriden geliyo massey fergusonun bu modeli sebebini sorarsak şanzuman bi kere başlı başına teknoloji harikası 16 ileri 16 geri var John deere de masseyde 12 ileri 4 geri ve şhuttle da yok levyeli vitesler john deere 4250 kg kaldırma kapasitesi varken masseyin 3500 kg john deere in kabini 75 db ses toz sızdırmıyo Masseyinkine bakarsanız emanet gibi duruyo masseyin motoru 109 bg john deere 95 ama vites sayısı çok. Açıkçası bu iki model mercedesle Fiat otomobilinin karşılaştırılması gibi bişey Massey 3105 olanlar darılmasın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eagerman27, post: 462667, member: 17918"] [b]Ynt: jd 5820 almak istiyorum arkadaşlar.KullNAN ARKADAŞLAR varsa yardımcı olabilirmi?[/b] John deere 5820 ile Massey ferguson 3105 karşılaştırırsak teknolojik olarak en az 20 yıl geriden geliyo massey fergusonun bu modeli sebebini sorarsak şanzuman bi kere başlı başına teknoloji harikası 16 ileri 16 geri var John deere de masseyde 12 ileri 4 geri ve şhuttle da yok levyeli vitesler john deere 4250 kg kaldırma kapasitesi varken masseyin 3500 kg john deere in kabini 75 db ses toz sızdırmıyo Masseyinkine bakarsanız emanet gibi duruyo masseyin motoru 109 bg john deere 95 ama vites sayısı çok. Açıkçası bu iki model mercedesle Fiat otomobilinin karşılaştırılması gibi bişey Massey 3105 olanlar darılmasın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd 5820 almak istiyorum arkadaşlar.KullNAN ARKADAŞLAR varsa yardımcı olabilirmi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt