PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd 6130r mi mf 6616 mi ????
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatihcastle" data-source="post: 915988" data-attributes="member: 5956"><p><strong>Ynt: jd 6130r mi mf 6616 mi ????</strong></p><p></p><p></p><p>Konunun başı yok ki zaten 16. Mesaji ben yazmışım biri yari otomatik biri tam otomatik lafina karsilik jd ninde tam otomatigi var dememi anlayamadin yok öyle bi motor anlat dedin önce ne yazdigina ve ne cevap aldigina bi bak dalga gecer gibi sen haklisin laflarina da hic girme burasi bilgi paylasim yeri arkadasin mf yada jd almasinin bana bi faydasi yok farkettiysen tavsiyedede bulunamadim jd ninde otomatik şanjumani oldugunu anlatmaktan ki sen biri tam biri yari otomatik eger vites degistirmek istiyosan jd al yazan sensin eger kendinin düzeltilmesini istemiyosan yanlis yazmiyacaksin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatihcastle, post: 915988, member: 5956"] [b]Ynt: jd 6130r mi mf 6616 mi ????[/b] Konunun başı yok ki zaten 16. Mesaji ben yazmışım biri yari otomatik biri tam otomatik lafina karsilik jd ninde tam otomatigi var dememi anlayamadin yok öyle bi motor anlat dedin önce ne yazdigina ve ne cevap aldigina bi bak dalga gecer gibi sen haklisin laflarina da hic girme burasi bilgi paylasim yeri arkadasin mf yada jd almasinin bana bi faydasi yok farkettiysen tavsiyedede bulunamadim jd ninde otomatik şanjumani oldugunu anlatmaktan ki sen biri tam biri yari otomatik eger vites degistirmek istiyosan jd al yazan sensin eger kendinin düzeltilmesini istemiyosan yanlis yazmiyacaksin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd 6130r mi mf 6616 mi ????
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt