PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
Jd 6330 5'li 16 Numara Pullukla Tarla Sürüyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mrturgut" data-source="post: 233067" data-attributes="member: 5542"><p><strong>Ynt: Jd 6330 5'li 16 Numara Pullukla Tarla Sürüyor</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar konu gerçekten amacını aşmış benm haddime deil ama her traktörun kullanım alanı farklıdır her marka traktörun farklı özellikleri vardırr. </p><p></p><p>Birkaç gun önce jd 2130 ve jd 6220 fotoğrafları paylaştım 6220 yi tarlada hiç kullanmadım biz çeltik yapıyoruzz o 2130 jd o çamurun içindee keşan yapaken deli gibi gider yanlara kazık takarsın yada demir tekerle cunku hafiftirr çamurlu tarlada deli gibi giderr, önu hafif iyi zorluyor aynı hp de massey getirin ford getirin onun gittiği kadar gitmez cunku hantal traktörler çamurda gitmezler onun yerine tam tersini deneyelim kuru tarlada jd massey ve ford u karşılaştıralım massey ve ford kuruda jd 2130 dan daha iyi ceker cunku agır.</p><p></p><p>Traktöru kullandıgın yere göre çekimi değişirr, arka arkaya bağladıgımızda jd yırtınır deli gibi zorlar ama ikisinide cekemez neden hafif, çeltik yapanlar bunu bilirr agır traktörde çeltik tarlasında gitmezz. samsunbafra nick li ayhan abiye sorun o benden cok daha tecrubelidir bu konuda hem kuru tarımla hemde çeltikle ugrasıyor ben sadece çeltikle uğraşıyorum yaptıgınız tartışmalar boşş tamam hp fln bilimsel verilere dayanarak konuşmalar guzl ama tarlada kullanıma göre hepsi değişirr..</p><p></p><p>O videoda çift suren arkadaşa gelince o tarla biraz çamur gibi duruyor orayı surmek yerine önce çizel atsa 1 hafta sonra sürseydi işi daha kolay olurdu o şekilde gunde 30 dekar surse çizelle 60 dekar yer bitirirdi traktör daha az yakar, daha az zorlardı tarlada daha iyi havalanırdı şartları göz onunde bulundurarak yapılırsa bu işler mantıklı olarak herşey daha kolay ve çabuk olur diye düşünüyorum.. sağgılarımla herkezee..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mrturgut, post: 233067, member: 5542"] [b]Ynt: Jd 6330 5'li 16 Numara Pullukla Tarla Sürüyor[/b] Arkadaşlar konu gerçekten amacını aşmış benm haddime deil ama her traktörun kullanım alanı farklıdır her marka traktörun farklı özellikleri vardırr. Birkaç gun önce jd 2130 ve jd 6220 fotoğrafları paylaştım 6220 yi tarlada hiç kullanmadım biz çeltik yapıyoruzz o 2130 jd o çamurun içindee keşan yapaken deli gibi gider yanlara kazık takarsın yada demir tekerle cunku hafiftirr çamurlu tarlada deli gibi giderr, önu hafif iyi zorluyor aynı hp de massey getirin ford getirin onun gittiği kadar gitmez cunku hantal traktörler çamurda gitmezler onun yerine tam tersini deneyelim kuru tarlada jd massey ve ford u karşılaştıralım massey ve ford kuruda jd 2130 dan daha iyi ceker cunku agır. Traktöru kullandıgın yere göre çekimi değişirr, arka arkaya bağladıgımızda jd yırtınır deli gibi zorlar ama ikisinide cekemez neden hafif, çeltik yapanlar bunu bilirr agır traktörde çeltik tarlasında gitmezz. samsunbafra nick li ayhan abiye sorun o benden cok daha tecrubelidir bu konuda hem kuru tarımla hemde çeltikle ugrasıyor ben sadece çeltikle uğraşıyorum yaptıgınız tartışmalar boşş tamam hp fln bilimsel verilere dayanarak konuşmalar guzl ama tarlada kullanıma göre hepsi değişirr.. O videoda çift suren arkadaşa gelince o tarla biraz çamur gibi duruyor orayı surmek yerine önce çizel atsa 1 hafta sonra sürseydi işi daha kolay olurdu o şekilde gunde 30 dekar surse çizelle 60 dekar yer bitirirdi traktör daha az yakar, daha az zorlardı tarlada daha iyi havalanırdı şartları göz onunde bulundurarak yapılırsa bu işler mantıklı olarak herşey daha kolay ve çabuk olur diye düşünüyorum.. sağgılarımla herkezee.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
Jd 6330 5'li 16 Numara Pullukla Tarla Sürüyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt