PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd alayı düşünüyoruz yardım...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zeko3737" data-source="post: 584531" data-attributes="member: 4374"><p><strong>Ynt: jd alayı düşünüyoruz yardım...</strong></p><p></p><p>neden kücük modelleri iş yapmıyor 5 bin saate benim 5403 daha tık yokk o kadarda agır kullanıyoruz arkadaş sen sat fortu bende 3600 hemma kullandım arasında daglar kadar fark var 1977 den beri jd ciyiz bizim elimizden cok motor gecti jd kadar ,saglam motor yok buna emin ol yok hindistan yok meksika sadece montaj onlar burda nh nasıl montaj yaparsa jd de ceşitli ülkelerde montaj yapıyor sen lafa bakma alabilirsen ikinci el 5403 al gerisini karışma istersen özelden numaramı veriyim hiç sıkıntı olmaz bir,de 5625 var üçüncü motor massey 175 lik onuda satıp jd 5055 e alacagız kötü olsa o kadar parayı baglamayız cok motorlada denedik hepsinden yakıtı az takma kafana al...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zeko3737, post: 584531, member: 4374"] [b]Ynt: jd alayı düşünüyoruz yardım...[/b] neden kücük modelleri iş yapmıyor 5 bin saate benim 5403 daha tık yokk o kadarda agır kullanıyoruz arkadaş sen sat fortu bende 3600 hemma kullandım arasında daglar kadar fark var 1977 den beri jd ciyiz bizim elimizden cok motor gecti jd kadar ,saglam motor yok buna emin ol yok hindistan yok meksika sadece montaj onlar burda nh nasıl montaj yaparsa jd de ceşitli ülkelerde montaj yapıyor sen lafa bakma alabilirsen ikinci el 5403 al gerisini karışma istersen özelden numaramı veriyim hiç sıkıntı olmaz bir,de 5625 var üçüncü motor massey 175 lik onuda satıp jd 5055 e alacagız kötü olsa o kadar parayı baglamayız cok motorlada denedik hepsinden yakıtı az takma kafana al... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd alayı düşünüyoruz yardım...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt