PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd alayı düşünüyoruz yardım...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 615498" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: jd alayı düşünüyoruz yardım...</strong></p><p></p><p> ben john deere 2003 den beri bilrim ayrıca amca oglum turkiyede 4. john deere baiysidir. almanın 6310 nun dan tut 6930 una 6r sine kadarda hepsini bilrim. sen kafana john deere in hindistan montajlarını karlamak istiyorsunuz ama karlanacak makine diil sonucta çin yazıor ama o onun kalitesisizliğini mi gösteririr hayır kesinlikle john ddere ib 44 ulkede fabrikaları var ben tekirdag aksa gaz jenerotelernin sagibnde 20 ye yakıon john deere varmış. 5403 lerini etar tekirdag baisinde servisde gordum 30.000 saatteydi medem hindistan montajları kalitesiz adam diyor daha anahtar vurmadık motora diye kaldıki bende 2004den beri jd kullanırım.ve saglamdlıgından olsun gerek yakıtından. bide arkadasım bir dusun alman serilerinle 5e serisini kıyaslaman yanlıs 5e 5055e 5065e 5075e dir bunalr 3 piston sınıfındadır alma serileri ise 5090r 6215 vs vs gibidir boyle buyuk motorlarla karsılastırman mantıksız nedir bu hindistan dusmanlığı.. çin etiketi dionuz ama john deere gene ve kaliteden odun yok zaten bakınız john deere su sozuyle mesurdur iyi olduguna inanmadıgım hiç bir ürününe ismimi koymam diye.. alman ayrı bişe ama hindistan MONTAJ da kotu deil yani uyy-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 615498, member: 46081"] [b]Ynt: jd alayı düşünüyoruz yardım...[/b] ben john deere 2003 den beri bilrim ayrıca amca oglum turkiyede 4. john deere baiysidir. almanın 6310 nun dan tut 6930 una 6r sine kadarda hepsini bilrim. sen kafana john deere in hindistan montajlarını karlamak istiyorsunuz ama karlanacak makine diil sonucta çin yazıor ama o onun kalitesisizliğini mi gösteririr hayır kesinlikle john ddere ib 44 ulkede fabrikaları var ben tekirdag aksa gaz jenerotelernin sagibnde 20 ye yakıon john deere varmış. 5403 lerini etar tekirdag baisinde servisde gordum 30.000 saatteydi medem hindistan montajları kalitesiz adam diyor daha anahtar vurmadık motora diye kaldıki bende 2004den beri jd kullanırım.ve saglamdlıgından olsun gerek yakıtından. bide arkadasım bir dusun alman serilerinle 5e serisini kıyaslaman yanlıs 5e 5055e 5065e 5075e dir bunalr 3 piston sınıfındadır alma serileri ise 5090r 6215 vs vs gibidir boyle buyuk motorlarla karsılastırman mantıksız nedir bu hindistan dusmanlığı.. çin etiketi dionuz ama john deere gene ve kaliteden odun yok zaten bakınız john deere su sozuyle mesurdur iyi olduguna inanmadıgım hiç bir ürününe ismimi koymam diye.. alman ayrı bişe ama hindistan MONTAJ da kotu deil yani uyy-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd alayı düşünüyoruz yardım...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt