PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD E SERİSİ 2015'TE OTOMATİK LİFLİ VE 4*16 VİTES OLACAK.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 914508" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: JD E SERİSİ 2015'TE OTOMATİK LİFLİ VE 4*16 VİTES OLACAK.</strong></p><p></p><p>Dün itibari ile 5055 e 4 vites şatıllı modeli test ettim bindim ve 10 üzerinden 10 numara olmus yol hızı mükemmel satılla m serisi gibi debriyajsız ileri geri özelliği var otomatik lif süper olmuş çamurlukta bile var ama göstergeler dijital ve çok güzel bir tasarıma sahip kabinli modelini merakla bekliyorum şuan ama en büyük eksik neden 5050e ye opsiyonel olarak neden gelmiyor orj kabinli 5050 bile gelmedi ben 5065 verip 5050 aldım herseyinden çok çok memnunum şanzıman benim için yeterli ama orj kabin isterdim.inş yakın zamanda 5050yede opsiyonel olarak gelir 5055e ve üzerine iki seçenek üzerinden gelmiş 2004 den beri jd nin üzerine makine tanımıyordum şuanda tanımıyorum ii akşamlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 914508, member: 46081"] [b]Ynt: JD E SERİSİ 2015'TE OTOMATİK LİFLİ VE 4*16 VİTES OLACAK.[/b] Dün itibari ile 5055 e 4 vites şatıllı modeli test ettim bindim ve 10 üzerinden 10 numara olmus yol hızı mükemmel satılla m serisi gibi debriyajsız ileri geri özelliği var otomatik lif süper olmuş çamurlukta bile var ama göstergeler dijital ve çok güzel bir tasarıma sahip kabinli modelini merakla bekliyorum şuan ama en büyük eksik neden 5050e ye opsiyonel olarak neden gelmiyor orj kabinli 5050 bile gelmedi ben 5065 verip 5050 aldım herseyinden çok çok memnunum şanzıman benim için yeterli ama orj kabin isterdim.inş yakın zamanda 5050yede opsiyonel olarak gelir 5055e ve üzerine iki seçenek üzerinden gelmiş 2004 den beri jd nin üzerine makine tanımıyordum şuanda tanımıyorum ii akşamlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD E SERİSİ 2015'TE OTOMATİK LİFLİ VE 4*16 VİTES OLACAK.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt