PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD LERİN (g/kws)YAKIT TÜKETİMİ BENZERLERİNDEN FAZLA DENİYOR DOĞRUMU?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umutyolculuk" data-source="post: 841588" data-attributes="member: 43104"><p><strong>Ynt: JD LERİN (g/kws)YAKIT TÜKETİMİ BENZERLERİNDEN FAZLA DENİYOR DOĞRUMU?</strong></p><p></p><p></p><p>Ne alakası var arkadaşım ben 220 depo ile 20 saat iş yapıyorum sen neye dayanarak bunları söylüyorsun m serisi Amerikan mış 5m serisi Amerikan 6m serisi alman 6030 serisinin yerine üretiliyor artık belli ki John deere hakkında hiç birşey bilmiyorsun ve ayrıca sen bizim toprrağımızı gördün mü ki hafif diyosun hadi hafif diyelim senin gibi aynı toprakta massey 5445 bizim pulluğu çekerken zorlandı hatta iki defa stop etti ve ayrıca yakıtı da fazla gibime geldi maşaallah hiçbirşey görmeden bilmeden şiir yazmışsın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umutyolculuk, post: 841588, member: 43104"] [b]Ynt: JD LERİN (g/kws)YAKIT TÜKETİMİ BENZERLERİNDEN FAZLA DENİYOR DOĞRUMU?[/b] Ne alakası var arkadaşım ben 220 depo ile 20 saat iş yapıyorum sen neye dayanarak bunları söylüyorsun m serisi Amerikan mış 5m serisi Amerikan 6m serisi alman 6030 serisinin yerine üretiliyor artık belli ki John deere hakkında hiç birşey bilmiyorsun ve ayrıca sen bizim toprrağımızı gördün mü ki hafif diyosun hadi hafif diyelim senin gibi aynı toprakta massey 5445 bizim pulluğu çekerken zorlandı hatta iki defa stop etti ve ayrıca yakıtı da fazla gibime geldi maşaallah hiçbirşey görmeden bilmeden şiir yazmışsın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD LERİN (g/kws)YAKIT TÜKETİMİ BENZERLERİNDEN FAZLA DENİYOR DOĞRUMU?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt