PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD LERİN (g/kws)YAKIT TÜKETİMİ BENZERLERİNDEN FAZLA DENİYOR DOĞRUMU?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="korku351" data-source="post: 844508" data-attributes="member: 1434"><p><strong>Ynt: JD LERİN (g/kws)YAKIT TÜKETİMİ BENZERLERİNDEN FAZLA DENİYOR DOĞRUMU?</strong></p><p></p><p>tüm cevapları okudum. konu başlığında sorulan (g/kws) verileri bağımsız kuruluşlar tarafında ,tamamen eşit şartlarda yapılır. bu şartları sadece çalışma şartları olarak algılamayın. test yapılacak makinelerin emisyon standartları da eşit olmak zorunda. geçen aldığım bir eğitimden bir kare paylaşacağım. bu resim FT4 emisyon standardında üç farklı marka ile yapılmış gerçek bir test. kusura bakmayın markaları saklamak zorundayım.</p><p></p><p>gelen cevaplarda yakıt tankı kapasitesi ile ilgili 12 saat çalışmaya göre ayarlanmış gibi bir şey okudum. yok böyle bir şey. keşke depolar 1 tonluk olsa. ikmal için zaman ve para kaybetmezdik.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="korku351, post: 844508, member: 1434"] [b]Ynt: JD LERİN (g/kws)YAKIT TÜKETİMİ BENZERLERİNDEN FAZLA DENİYOR DOĞRUMU?[/b] tüm cevapları okudum. konu başlığında sorulan (g/kws) verileri bağımsız kuruluşlar tarafında ,tamamen eşit şartlarda yapılır. bu şartları sadece çalışma şartları olarak algılamayın. test yapılacak makinelerin emisyon standartları da eşit olmak zorunda. geçen aldığım bir eğitimden bir kare paylaşacağım. bu resim FT4 emisyon standardında üç farklı marka ile yapılmış gerçek bir test. kusura bakmayın markaları saklamak zorundayım. gelen cevaplarda yakıt tankı kapasitesi ile ilgili 12 saat çalışmaya göre ayarlanmış gibi bir şey okudum. yok böyle bir şey. keşke depolar 1 tonluk olsa. ikmal için zaman ve para kaybetmezdik. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD LERİN (g/kws)YAKIT TÜKETİMİ BENZERLERİNDEN FAZLA DENİYOR DOĞRUMU?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt