PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
JD NIN HANTALLIĞI 5625 85 hp full power shıft
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafakatırcı" data-source="post: 83732" data-attributes="member: 1604"><p><strong>Ynt: JD NIN HANTALLIĞI 5625 85 hp full power shıft</strong></p><p></p><p>değerli ramazan pullu ve laverdacı dostlarım bu çekme olaylarına çok tanık oldum yöremiz olarak çok çeltik ekilirdi ve harmanlama işleri büyük patozlarla yapılırdı el ora ğı ve kavrama tabiri biçimi yapılıp yine çeltik sapıyla bağlanıp demetler römork ları sarılıp dışarıya harman yerine ve tarla kenarına yığın harman yapılıp patazun yanaşıp harmanlama işi böylelikle yapılmış oluyordu . traktör leri bir birine bağlama konumunda çeltik tarlasında batan demet deste çeken römok ku kurtarma amaçlı çok traktör leri ikiye böldüler noo*-*- ben bu olaylayları yaşadığım dan . yorumlarınızı gerçek çi bulmuyorum </p><p>manisa bölgemiz olararak yaklaşık olarak 80.000 dekar çeltik ekilirdi sulama işi barajlar ve yer altı kaynaklı idi genel kuraklık sorunu çelti ği bitirdi şu tarım çeşitli ürünler </p><p>kalın sağlıçakla bütün çiftçi ve biçerci dost larıma canı gönülden selam ediyorum </p><p>manisalı efsane biçerci *098*-mustafa katırcı .............................</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafakatırcı, post: 83732, member: 1604"] [b]Ynt: JD NIN HANTALLIĞI 5625 85 hp full power shıft[/b] değerli ramazan pullu ve laverdacı dostlarım bu çekme olaylarına çok tanık oldum yöremiz olarak çok çeltik ekilirdi ve harmanlama işleri büyük patozlarla yapılırdı el ora ğı ve kavrama tabiri biçimi yapılıp yine çeltik sapıyla bağlanıp demetler römork ları sarılıp dışarıya harman yerine ve tarla kenarına yığın harman yapılıp patazun yanaşıp harmanlama işi böylelikle yapılmış oluyordu . traktör leri bir birine bağlama konumunda çeltik tarlasında batan demet deste çeken römok ku kurtarma amaçlı çok traktör leri ikiye böldüler noo*-*- ben bu olaylayları yaşadığım dan . yorumlarınızı gerçek çi bulmuyorum manisa bölgemiz olararak yaklaşık olarak 80.000 dekar çeltik ekilirdi sulama işi barajlar ve yer altı kaynaklı idi genel kuraklık sorunu çelti ği bitirdi şu tarım çeşitli ürünler kalın sağlıçakla bütün çiftçi ve biçerci dost larıma canı gönülden selam ediyorum manisalı efsane biçerci *098*-mustafa katırcı ............................. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
JD NIN HANTALLIĞI 5625 85 hp full power shıft
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt