PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD satışındaki azalma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1114005" data-attributes="member: 69588"><p>2013 yılının yazında arkadaşımla istanbul dan motosikletle şileye gidiyorduk,tahminimce yolu yarılamıştık ama hangi ilçe ya da yer olduğunu hatırlayamıyorum.</p><p>Hafif eğimli bir arazi üst tarafı ağaçlık alt tarafından şileye giden yapım aşamasındaki yol geçiyordu. Muhtemelen o yol çoktan bitmiştir. Her taraf yemyeşil çiftlikler,mavi gökyüzü ve kısaca İstanbul'un gürültüsünden kurtulup kendimi bir anda cennete düşmüş hissediyordum. Tarım kokuyordu,toprak çekiyordu adeta işte ben o esnada güzel ambiyansın buyusune dalmışken birden yola yakın bir traktör ot balyası yapıyordu. O an traktörün sarı ve yeşil renkleri doğayla öyle bir uyumlu hale gelmiş ki benim zihnime kazınmış. Traktör eski 6000 alman serisiydi. John deere'i eskidende bilirdim ama böylesi bir ortamdı işte beni jd ye aşık eden.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1114005, member: 69588"] 2013 yılının yazında arkadaşımla istanbul dan motosikletle şileye gidiyorduk,tahminimce yolu yarılamıştık ama hangi ilçe ya da yer olduğunu hatırlayamıyorum. Hafif eğimli bir arazi üst tarafı ağaçlık alt tarafından şileye giden yapım aşamasındaki yol geçiyordu. Muhtemelen o yol çoktan bitmiştir. Her taraf yemyeşil çiftlikler,mavi gökyüzü ve kısaca İstanbul'un gürültüsünden kurtulup kendimi bir anda cennete düşmüş hissediyordum. Tarım kokuyordu,toprak çekiyordu adeta işte ben o esnada güzel ambiyansın buyusune dalmışken birden yola yakın bir traktör ot balyası yapıyordu. O an traktörün sarı ve yeşil renkleri doğayla öyle bir uyumlu hale gelmiş ki benim zihnime kazınmış. Traktör eski 6000 alman serisiydi. John deere'i eskidende bilirdim ama böylesi bir ortamdı işte beni jd ye aşık eden. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JD satışındaki azalma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt