PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JD STAND TI DENİZLİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="vale" data-source="post: 513831" data-attributes="member: 26306"><p><strong>Ynt: JD STAND TI DENİZLİ</strong></p><p></p><p>rica ederim kardeşim ne demek teşekkürler ali .valla bir toplama makinası vardı ama yeni çıkanmıydı bilmiyorum evet mehmet en kalabalık jd idi.teşekkürler yorumun için ben teşekkür ederim alievet ilk defa 8 R geldi .oda bu çevreden birisinindir yoksa gelmezdi ..yanında duran bizim ordan .aynı deutzdaki siyah olan .bu çevredenmiş .sanırım konyaya yenileri getirirler yorumun için ben teşekkür ederim kardeşim mustafa bu sene en canlısıydı diyebiliriz .teşekkürler ben inceleyemedim .sanırım bugün siteden arkadaşlar incelemiştir onlar .yardımcı olurhadi yav o kadar varmı bay-*s bay-*s ..teşekkürler abiyorurmunuz için ben teşekkür ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vale, post: 513831, member: 26306"] [b]Ynt: JD STAND TI DENİZLİ[/b] rica ederim kardeşim ne demek teşekkürler ali .valla bir toplama makinası vardı ama yeni çıkanmıydı bilmiyorum evet mehmet en kalabalık jd idi.teşekkürler yorumun için ben teşekkür ederim alievet ilk defa 8 R geldi .oda bu çevreden birisinindir yoksa gelmezdi ..yanında duran bizim ordan .aynı deutzdaki siyah olan .bu çevredenmiş .sanırım konyaya yenileri getirirler yorumun için ben teşekkür ederim kardeşim mustafa bu sene en canlısıydı diyebiliriz .teşekkürler ben inceleyemedim .sanırım bugün siteden arkadaşlar incelemiştir onlar .yardımcı olurhadi yav o kadar varmı bay-*s bay-*s ..teşekkürler abiyorurmunuz için ben teşekkür ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
JD STAND TI DENİZLİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt