PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
jd ve diğerleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="salih" data-source="post: 2272" data-attributes="member: 43"><p><strong>: jd ve diğerleri</strong></p><p></p><p>poyrazlı daha yenı yaralının muhtarı ıle telefonda gorustum yaralıdan sakarya gecıo ama koylullerın tarlalarının cogu kıracc yanı sulu tarım yapmıolar ayrıca o koyde valtra ıkı tane 8 tanede tn75 var polatlıya34 km uzaklıkta ne bu sımdı benı sen testmı edıon yoksa olesınemı sordun bunları arkadaslar ayrıca valtrayı bızımkılerde sormuss valtra a75 ıle tn754ın fıyatı aynımıs ama vatranın taksıtlerı faızlı daha pahalıya gelomus bayı bı odeme planı cıkarmıs bızımkıler anlayamamıss ama yaarda var bu 75 lık yenı valtralarda adamın bıtanesınde a95 ve a75 var 95 canavar gıbıde 75 yenı oldugundanmıdır ne pullukla gıderken gıderken bırden kesılıo bayılıo bı seler oluo sapıtııo ben valtranın bayıldıgını hıc bılmezdım onuda gormuss oldum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="salih, post: 2272, member: 43"] [b]: jd ve diğerleri[/b] poyrazlı daha yenı yaralının muhtarı ıle telefonda gorustum yaralıdan sakarya gecıo ama koylullerın tarlalarının cogu kıracc yanı sulu tarım yapmıolar ayrıca o koyde valtra ıkı tane 8 tanede tn75 var polatlıya34 km uzaklıkta ne bu sımdı benı sen testmı edıon yoksa olesınemı sordun bunları arkadaslar ayrıca valtrayı bızımkılerde sormuss valtra a75 ıle tn754ın fıyatı aynımıs ama vatranın taksıtlerı faızlı daha pahalıya gelomus bayı bı odeme planı cıkarmıs bızımkıler anlayamamıss ama yaarda var bu 75 lık yenı valtralarda adamın bıtanesınde a95 ve a75 var 95 canavar gıbıde 75 yenı oldugundanmıdır ne pullukla gıderken gıderken bırden kesılıo bayılıo bı seler oluo sapıtııo ben valtranın bayıldıgını hıc bılmezdım onuda gormuss oldum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
jd ve diğerleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt