PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd5503 gitsin yerine 8195 gelsinmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pekmezkafa" data-source="post: 637983" data-attributes="member: 1823"><p><strong>Ynt: jd5503 gitsin yerine 8195 gelsinmi</strong></p><p></p><p>geldim kardeş 8195 denemek için 2011 modeli iki günlügüne sökümde kullandım yakıt ve konfor acısından hoşuma gitmedi ama çok güçlü motor ona bişe diyemem yakıt konusundada denemek için bana verilen traktorde pompo yada enjektorde arızalı olduğu sölendi işin açıgı jd nin tadını vermedi birde alışkanlıktanmı b,ilmiyorum jd le 24 saat çalıştığım olmuştur tumo ve erkunt seksenle 7 8 saat çalıştım perişan ettiler beni ikiside indiğimde yorgunluktan ayagım titriyodu bence yerli traktorlerin en büyük eksigi ergonomik kullanış acayip yoruyo insan erkunta bi hidrolik mandal yapmışlar ta nerde yada benim kolum kısa azcık soforu düşünseler güzel traktorler daha benim alacam kıvama gelmemişler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pekmezkafa, post: 637983, member: 1823"] [b]Ynt: jd5503 gitsin yerine 8195 gelsinmi[/b] geldim kardeş 8195 denemek için 2011 modeli iki günlügüne sökümde kullandım yakıt ve konfor acısından hoşuma gitmedi ama çok güçlü motor ona bişe diyemem yakıt konusundada denemek için bana verilen traktorde pompo yada enjektorde arızalı olduğu sölendi işin açıgı jd nin tadını vermedi birde alışkanlıktanmı b,ilmiyorum jd le 24 saat çalıştığım olmuştur tumo ve erkunt seksenle 7 8 saat çalıştım perişan ettiler beni ikiside indiğimde yorgunluktan ayagım titriyodu bence yerli traktorlerin en büyük eksigi ergonomik kullanış acayip yoruyo insan erkunta bi hidrolik mandal yapmışlar ta nerde yada benim kolum kısa azcık soforu düşünseler güzel traktorler daha benim alacam kıvama gelmemişler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jd5503 gitsin yerine 8195 gelsinmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt