PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
JENERATÖR YARDIM ( RTC TARIM )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 1002996" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Ynt: JENERATÖR YARDIM ( RTC TARIM )</strong></p><p></p><p> İlk etapta 40 dekar araziyi kiralayıp 400 pancar kotası doldurmak, sonraki sene kuyunun olduğu tarla 40 dekar yalnız şu an arpa ekili seneye muhtemelen pancar olacak, kuyu etrafında 4 km ' 2 alanda kuyu falan yok, yani boru temin edebildiğimiz sürece kiraya müsait tarla çok. Slajlık mısır alternatif ürün, danelikte olabilir, ayçiçek işi de olabilir.</p><p>Bir tek su ölçümü yapılmamış, kaç fıskıye su var onu bilemiyoruz,</p><p>Kuyu; 212 metre toprak yüzeyine 20 metre kalana kadar şu an yükselmiş durumda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 1002996, member: 8099"] [b]Ynt: JENERATÖR YARDIM ( RTC TARIM )[/b] İlk etapta 40 dekar araziyi kiralayıp 400 pancar kotası doldurmak, sonraki sene kuyunun olduğu tarla 40 dekar yalnız şu an arpa ekili seneye muhtemelen pancar olacak, kuyu etrafında 4 km ' 2 alanda kuyu falan yok, yani boru temin edebildiğimiz sürece kiraya müsait tarla çok. Slajlık mısır alternatif ürün, danelikte olabilir, ayçiçek işi de olabilir. Bir tek su ölçümü yapılmamış, kaç fıskıye su var onu bilemiyoruz, Kuyu; 212 metre toprak yüzeyine 20 metre kalana kadar şu an yükselmiş durumda. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
JENERATÖR YARDIM ( RTC TARIM )
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt