PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
jersey ve angus
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="7220" data-source="post: 884823" data-attributes="member: 56844"><p><strong>Ynt: jersey ve angus</strong></p><p></p><p></p><p>selam murat bey,kendim memurum.ismim hasan,35 yaşındayım.çocuk var ama işle ilgili yardımcı olabilecek yaşta değiller daha.eğitimleri bitmedende herhangi bir işle ilgilenmelerine müsade etmeyi düşünmüyorum.</p><p>tarlamız sulak,rakımı deniz seviyesinde,pamuk,susam,kavun karpuz,her türlü sebze,mısır,buğday kaliteli olarak yetiştirilebiliyor.</p><p>tarlada kapalı bir alan yok,düz arazi.bölgemizde turizmin gelişmesi ve tarım gelirlerinin azalması ile birlikte tarım bitme noktasına geldi.dekar fiyatları ortalama 60-70 tl civarında.</p><p>mera malesef yok,kendim arazi kiralayarak yapay mera oluşturmayı düşünüyorum.tarladan çıkalı 15 yılı geçti dolayısıyla ekipmanımız yok.fakat çevrede ekim hasat vs işini saat bazında yada arazi bazında yapanlar var.bizzat işi kendim yapmayacağım ama işimi boşvermem.kredi çekersem sadece çiftliğe bel bağlamayacağım.</p><p>daha önce küçük çapta ticaret yaptım zararda etmedim çok şükür.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="7220, post: 884823, member: 56844"] [b]Ynt: jersey ve angus[/b] selam murat bey,kendim memurum.ismim hasan,35 yaşındayım.çocuk var ama işle ilgili yardımcı olabilecek yaşta değiller daha.eğitimleri bitmedende herhangi bir işle ilgilenmelerine müsade etmeyi düşünmüyorum. tarlamız sulak,rakımı deniz seviyesinde,pamuk,susam,kavun karpuz,her türlü sebze,mısır,buğday kaliteli olarak yetiştirilebiliyor. tarlada kapalı bir alan yok,düz arazi.bölgemizde turizmin gelişmesi ve tarım gelirlerinin azalması ile birlikte tarım bitme noktasına geldi.dekar fiyatları ortalama 60-70 tl civarında. mera malesef yok,kendim arazi kiralayarak yapay mera oluşturmayı düşünüyorum.tarladan çıkalı 15 yılı geçti dolayısıyla ekipmanımız yok.fakat çevrede ekim hasat vs işini saat bazında yada arazi bazında yapanlar var.bizzat işi kendim yapmayacağım ama işimi boşvermem.kredi çekersem sadece çiftliğe bel bağlamayacağım. daha önce küçük çapta ticaret yaptım zararda etmedim çok şükür. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
jersey ve angus
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt