PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jhon deere 5055e de yakıt
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 672963" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: jhon deere 5055e de yakıt</strong></p><p></p><p>size şunu söylemek isterim.bende bir 5050 e 4x4 sahibiyim.bir kaç defadır traktörümün yakıtını deniyorum.şunu diyebilirim ki , yakıtı oldukca iyi.sadece yolda tam gaz gidersem biraz fazla yakıyor haricinde oldukça iyi.size bir kaç öneride bulunacam.öncelikle işinin ehli bir pompacıya ayar yaptırmanız.sonra yine pompacınıza baktırın traktörün gazı açıksa tam gaz yaptığınız zamanlar mutlaka fazla yakar.gazınızı 25 devire düşüttürün.yine pompacınıza enjöktörleri söktürüp bir temizletin gerekiyorsa tekrardan ayarlatıp en sonunda da pompa verilerini kontrol ederek taktırın.sonra hava filitresini temizletin veya deyiştirin.tüm filitrelere bir göz attrın.yine işinin ehli bir ustada sibop ayarını kontrol ettirin.5055 lerin yakıtının az olduğunu bir çok kez duydum.bence sorun pompa ayarlarındandır.dediğim gibi işinin ehli bir pompacıdan yardım alın sorunuz hallolacaktır.saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 672963, member: 21790"] [b]Ynt: jhon deere 5055e de yakıt[/b] size şunu söylemek isterim.bende bir 5050 e 4x4 sahibiyim.bir kaç defadır traktörümün yakıtını deniyorum.şunu diyebilirim ki , yakıtı oldukca iyi.sadece yolda tam gaz gidersem biraz fazla yakıyor haricinde oldukça iyi.size bir kaç öneride bulunacam.öncelikle işinin ehli bir pompacıya ayar yaptırmanız.sonra yine pompacınıza baktırın traktörün gazı açıksa tam gaz yaptığınız zamanlar mutlaka fazla yakar.gazınızı 25 devire düşüttürün.yine pompacınıza enjöktörleri söktürüp bir temizletin gerekiyorsa tekrardan ayarlatıp en sonunda da pompa verilerini kontrol ederek taktırın.sonra hava filitresini temizletin veya deyiştirin.tüm filitrelere bir göz attrın.yine işinin ehli bir ustada sibop ayarını kontrol ettirin.5055 lerin yakıtının az olduğunu bir çok kez duydum.bence sorun pompa ayarlarındandır.dediğim gibi işinin ehli bir pompacıdan yardım alın sorunuz hallolacaktır.saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
jhon deere 5055e de yakıt
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt