PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 608798" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)</strong></p><p></p><p>pompasının kalite olduğu belli ciğerli makine.daralarak çok gidiyor.yani devir düşmeye başlayınca bir anda traktörün gücü bitip gitmiyor.birde şu dikkatimi çekti.mesala rampda belli bir gücün altına düştü sonra az bi düzlük sonrası yine rampa.o az bir düzlükte hemen kendini topluyor.son devire çıkıyor.yani açılırken çabuk ,daralırken ağır.küçük yaştan beri traktör kullanırım.sonra 3-4 yıl kamyon şöforluğu yaptım.kendime göre bazı fikirlerim var.mesala çeken motor az yakar.az yakar ki çok çeker.bazı makinelerde zorla çok çeker.mesala gazını açarsın , avans verirsin , vs vs ama bazı makinelerde tıpkı jhondere nin 5050 e serilerin de olduğu gibi hiç bir yerini kurcalamadan orjinal hali ile çok çekerse ha işte o makine az yakar.</p><p></p><p>bugün köyümüze yakın bir köyden olan, çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir abim ile karşılatık.ilk önce 2008 tt 55 i vardı 4x4.sonra sattı ls aldı o da 4x4.dedim abi sen eski 4x4 cülerdensin makineden anlarsın,kaliteden de çekişten de şu bizim 5050 ye bir binde bi bakalım eksileri neler veya artıları dedim.bindi gitti traktöre.4x4 e aldı fren gaz falan sonra bir rampa vardı romörkle vurdu o rampaya falan tabi traktörümü uzaktan bile olsa izlerken keyf alıyorum.neyse geldi yanıma.direk ilk sorduğu hiç yükte denedinmi dedi.bende ilk aldığım günün ertesi denedim abi senin şimdiki boş romörkle vurduğun rampaya net 6 ton ile vurdum dedim , direk takviyeye düştümü dedi.bende yok abi ne takviyesi en serinin 2 si ile çıktı dedim.inanmakta zorladı ama birbirimize olan itimat ve güvenden dolayı inandı.vallaha dedi bende analadığım kadarı ile bunlar çok çekecek dedi.rampada en seri 3 ile gazdan ayağımı tam çektim geri bastım yine topladı dedi.sonra manevrasını ve dreksiyonun çok hafif oluşunu beğendi.4x4 alındığında traktörün yine aynı 4x2 de ki gibi oluşunu deyişme olmayışını beğendi.4x4 te frenin kendi ls sinden çok çok iyi tuttuğunu beğendi.seri vitesle yüksek devirde newholland ile giderken önden bir uğultu geldiğini jhonderede bu seslerin hiç birinin olmadığını söyledi ve ekledi.inşallah en kısa zamanda satarım ls yi de gider banada alırız bir 5050 4x4 dedi.ha birde kullanımının çok rahat olduğunu belirtti.tabi ben bu konuda çok fazla bir yorum yapamam.sonuçta bu kullandığım ilk 4x4.ama abimin 2 farklı 4x4 e binmiş biri olarak bunları söylemesi de hoşuma gitmedi desem yalan olur.bir kez daha doğru bir seçim yapmışım hissi verdi.ve bir kez daha bana jhondereyi ve özellikle de 5050 serisini tavsiye eden tarsus jhondere bayisine hayır dua ettim.onların sıcak ,samimi , söylemleri insana artı güven veriyor.ve zamanla da söylenenlerin aynısının çıkmasını insanı çok mutlu ediyor.sonuçta bizler bu yıl kilosu 400 e 500 e şeftali sattık.para kazanmak çok zor.insanın verdiği paranın boşa gitmediğini görmesi ise tabiki çok güzel....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 608798, member: 21790"] [b]Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)[/b] pompasının kalite olduğu belli ciğerli makine.daralarak çok gidiyor.yani devir düşmeye başlayınca bir anda traktörün gücü bitip gitmiyor.birde şu dikkatimi çekti.mesala rampda belli bir gücün altına düştü sonra az bi düzlük sonrası yine rampa.o az bir düzlükte hemen kendini topluyor.son devire çıkıyor.yani açılırken çabuk ,daralırken ağır.küçük yaştan beri traktör kullanırım.sonra 3-4 yıl kamyon şöforluğu yaptım.kendime göre bazı fikirlerim var.mesala çeken motor az yakar.az yakar ki çok çeker.bazı makinelerde zorla çok çeker.mesala gazını açarsın , avans verirsin , vs vs ama bazı makinelerde tıpkı jhondere nin 5050 e serilerin de olduğu gibi hiç bir yerini kurcalamadan orjinal hali ile çok çekerse ha işte o makine az yakar. bugün köyümüze yakın bir köyden olan, çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir abim ile karşılatık.ilk önce 2008 tt 55 i vardı 4x4.sonra sattı ls aldı o da 4x4.dedim abi sen eski 4x4 cülerdensin makineden anlarsın,kaliteden de çekişten de şu bizim 5050 ye bir binde bi bakalım eksileri neler veya artıları dedim.bindi gitti traktöre.4x4 e aldı fren gaz falan sonra bir rampa vardı romörkle vurdu o rampaya falan tabi traktörümü uzaktan bile olsa izlerken keyf alıyorum.neyse geldi yanıma.direk ilk sorduğu hiç yükte denedinmi dedi.bende ilk aldığım günün ertesi denedim abi senin şimdiki boş romörkle vurduğun rampaya net 6 ton ile vurdum dedim , direk takviyeye düştümü dedi.bende yok abi ne takviyesi en serinin 2 si ile çıktı dedim.inanmakta zorladı ama birbirimize olan itimat ve güvenden dolayı inandı.vallaha dedi bende analadığım kadarı ile bunlar çok çekecek dedi.rampada en seri 3 ile gazdan ayağımı tam çektim geri bastım yine topladı dedi.sonra manevrasını ve dreksiyonun çok hafif oluşunu beğendi.4x4 alındığında traktörün yine aynı 4x2 de ki gibi oluşunu deyişme olmayışını beğendi.4x4 te frenin kendi ls sinden çok çok iyi tuttuğunu beğendi.seri vitesle yüksek devirde newholland ile giderken önden bir uğultu geldiğini jhonderede bu seslerin hiç birinin olmadığını söyledi ve ekledi.inşallah en kısa zamanda satarım ls yi de gider banada alırız bir 5050 4x4 dedi.ha birde kullanımının çok rahat olduğunu belirtti.tabi ben bu konuda çok fazla bir yorum yapamam.sonuçta bu kullandığım ilk 4x4.ama abimin 2 farklı 4x4 e binmiş biri olarak bunları söylemesi de hoşuma gitmedi desem yalan olur.bir kez daha doğru bir seçim yapmışım hissi verdi.ve bir kez daha bana jhondereyi ve özellikle de 5050 serisini tavsiye eden tarsus jhondere bayisine hayır dua ettim.onların sıcak ,samimi , söylemleri insana artı güven veriyor.ve zamanla da söylenenlerin aynısının çıkmasını insanı çok mutlu ediyor.sonuçta bizler bu yıl kilosu 400 e 500 e şeftali sattık.para kazanmak çok zor.insanın verdiği paranın boşa gitmediğini görmesi ise tabiki çok güzel.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt