PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 609706" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)</strong></p><p></p><p></p><p>bunları da düşünmüyor deyilim.bu şekilde traktör çok oturaklı.acaba çıkarırsam bu oturaklılık ve denge kaybolur diye de geliyor aklıma.saygılar.</p><p></p><p></p><p>seçeneklerim arasına girdi.kesinlikle çok mantıklı.traktör galerilerini bi gezeyim bakalım ikinci el bulursam alırım.saygılar.</p><p></p><p>çok teşekkürler.sizin 5055 de hayırlı olsun.inşallah memnuniyetimiz her daim olur.</p><p></p><p></p><p>çok teşekkürler çok saolun.bu gün bahçemde ki bazı şeftali ağaçlarını köklemem gerekiyordu.kazmayı aldım elime.ha vur de vur aman yarabbim bayadır elime kazma almayınca biraz zor geldi vallaha.sonra bir baktım benim jhondere gölgede bana bakıyor.ya nebliyim önceki traktör de böyle bir şey yapmam mümkün deyil.yerde eğimli ve engebeli.hemen jhonderenin arkasından romörku çıkardım bir halat bağladım aldım 4x4 e hemen yanaştım ağacın birinin yanına doladım halatı ağacın gövdesine haa dedim oğlum asıl bakalım birde baktım tek bir kök kalmadan ağaç dışarda.4x4 olmasının faydasını da ilk defa gördüm ve çok hoşuma gitti.4x4 olmasa ağaçların arasından mümkün deyi geçemem.ya aşağı kayar ya çıkmaz falan.yani kazma ile yapamadığım işi oturduğum yerden yaptım.diyeceğim insanın verdiği paranın karşılığını alması gerçekten de çok güzel.saygılarımla....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 609706, member: 21790"] [b]Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)[/b] bunları da düşünmüyor deyilim.bu şekilde traktör çok oturaklı.acaba çıkarırsam bu oturaklılık ve denge kaybolur diye de geliyor aklıma.saygılar. seçeneklerim arasına girdi.kesinlikle çok mantıklı.traktör galerilerini bi gezeyim bakalım ikinci el bulursam alırım.saygılar. çok teşekkürler.sizin 5055 de hayırlı olsun.inşallah memnuniyetimiz her daim olur. çok teşekkürler çok saolun.bu gün bahçemde ki bazı şeftali ağaçlarını köklemem gerekiyordu.kazmayı aldım elime.ha vur de vur aman yarabbim bayadır elime kazma almayınca biraz zor geldi vallaha.sonra bir baktım benim jhondere gölgede bana bakıyor.ya nebliyim önceki traktör de böyle bir şey yapmam mümkün deyil.yerde eğimli ve engebeli.hemen jhonderenin arkasından romörku çıkardım bir halat bağladım aldım 4x4 e hemen yanaştım ağacın birinin yanına doladım halatı ağacın gövdesine haa dedim oğlum asıl bakalım birde baktım tek bir kök kalmadan ağaç dışarda.4x4 olmasının faydasını da ilk defa gördüm ve çok hoşuma gitti.4x4 olmasa ağaçların arasından mümkün deyi geçemem.ya aşağı kayar ya çıkmaz falan.yani kazma ile yapamadığım işi oturduğum yerden yaptım.diyeceğim insanın verdiği paranın karşılığını alması gerçekten de çok güzel.saygılarımla.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt