PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 611027" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>haklısınız galiba.baya rampa bir yerden 5500 kg civarı kum çıkardım.biraz dalgınlık biraz da frene olan güvenle ALLAH büyük c1 ile bir vurayım çıkmassa da en azından fren durdurur dedim.maşallah daraldı ama çıktı.aynı yeri bizim buralarda olan fiat 480 likler 3 ile 540 lar da takviye 4 ile ya çıkar ya çıkmaz.traktör hız yapmasa da çekiş olarak çok iyi.</p><p></p><p>başka birşeyde.bizim buralar bayağı iniş çıkışlı yerler.mesala şöyle birşey söyliyim.bizim burda 480 lerden 540 lıklar daha çok tutulur.çünkü vites seçeneği daha fazladır.mesala rampalarda 540 lıklar romörkla az yükle seri 3 ile çıkmasada seri 2 ile çıkar ve buda bayağı bir hız demektir.yine aynı rampaları yine aynı az yükle 480 liklerde 5 ile çıkmaz 4 ile çıkar 4 ilede bağıra bağıra gider.şayet basmassanda bu sefer hız yapmaz.bu traktörü alırken en büyük korkum oydu.şimdi bu traktör rampalarda romörkla az yükle c 2 ile yani 540 ın 2 sinden daha seri 480 in 5 ine denk yani c 2 ile çıkacakmı yoksa c 1 e düşüp gırgır gır mı gidecekti.dua ediyodum inşallah c 2 ile çıkar da millet zırt pırt yol istemez diye.ama çok şükür o bahsettiğim rampaların 100 de 90 ını c 3 ile çıkıyor.bazı yerde c 2 ye düşüyor onda da viraj oluyor veya yol bozuk oluyor ondan.yani evet çekiş gücü olarak gerçekten çok iyi.saygılar.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 611027, member: 21790"] [b]Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)[/b] haklısınız galiba.baya rampa bir yerden 5500 kg civarı kum çıkardım.biraz dalgınlık biraz da frene olan güvenle ALLAH büyük c1 ile bir vurayım çıkmassa da en azından fren durdurur dedim.maşallah daraldı ama çıktı.aynı yeri bizim buralarda olan fiat 480 likler 3 ile 540 lar da takviye 4 ile ya çıkar ya çıkmaz.traktör hız yapmasa da çekiş olarak çok iyi. başka birşeyde.bizim buralar bayağı iniş çıkışlı yerler.mesala şöyle birşey söyliyim.bizim burda 480 lerden 540 lıklar daha çok tutulur.çünkü vites seçeneği daha fazladır.mesala rampalarda 540 lıklar romörkla az yükle seri 3 ile çıkmasada seri 2 ile çıkar ve buda bayağı bir hız demektir.yine aynı rampaları yine aynı az yükle 480 liklerde 5 ile çıkmaz 4 ile çıkar 4 ilede bağıra bağıra gider.şayet basmassanda bu sefer hız yapmaz.bu traktörü alırken en büyük korkum oydu.şimdi bu traktör rampalarda romörkla az yükle c 2 ile yani 540 ın 2 sinden daha seri 480 in 5 ine denk yani c 2 ile çıkacakmı yoksa c 1 e düşüp gırgır gır mı gidecekti.dua ediyodum inşallah c 2 ile çıkar da millet zırt pırt yol istemez diye.ama çok şükür o bahsettiğim rampaların 100 de 90 ını c 3 ile çıkıyor.bazı yerde c 2 ye düşüyor onda da viraj oluyor veya yol bozuk oluyor ondan.yani evet çekiş gücü olarak gerçekten çok iyi.saygılar..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt