PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 677795" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>yakıtı sormak için ayrı bir sayfa varda bizmi bilmiyoruz? konuyu açan benim musade ette cvp verip veremeyeğime veya cevaba göre yaz canım kardeşim. ayrıca ben sizin karşılaştığınız fanatik john dereci veya fanatik newhollandcılardan fanatik erkuntculardan deyilim.neyse onu söyleriz.ALLAHA şükür kimseden korkumuz çekingenliğimiz yok.</p><p></p><p>gelelim yakıtına.yakıtı önceki traktörüm fiat 540 ile hemen hemen eş değer.belki şuan için motor yeni olduğu için biraz fazla bile yakıyordur eski traktörüm 540 a göre ama sizin söylediğiniz tt 50 veya 240 göre herhangi bir kıyaslama yapamam.her iki traktörü de kullanmadım.yalnız duyduğum bir şeyi söylemek istiyorum.5050 nin tek çekerinin günde 12 saatten fazla çalıştığı fabrikada (sanırım çöp topluyormuş) 240 tan az yaktığını duydum.adamın önce 240 ı varmış satıp 5050 tek çeker almış yanımda bayiyi aradı ,240 tan daha az yaktığını söyleyip bayiye doğru yönlendirme yaptığı için teşekkür ediyordu.bu arada kafanıza takılan ne olursa sorabilirsiniz.bildiğimiz kadar aklımızın erdiği kadar söyleriz.ama şunuda söylemek isterim.önceki traktörüm 540 çok bakımlıydı.pompa enjöktör sıfırdı.ayrıca ağır devirdi.30 km hızı geçmiyordu.tabi rampasıda çok iyiydi.eş değerde ki seri 540 lara göre fiat 1986 tapalılara göre 54 c lere göre 55-46 lara göre 100 de 20 ye yakın daha az yakıyordu.yani tüm bu saydığım modeller ile jd 5050 (4x4) hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum.tabi bu ölçümler günlük mazot dök kullan bitince yine dök yine kullan şeklinde olduğu için size net birşey söylemem de mümkün deyil...saygılar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 677795, member: 21790"] [b]Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)[/b] yakıtı sormak için ayrı bir sayfa varda bizmi bilmiyoruz? konuyu açan benim musade ette cvp verip veremeyeğime veya cevaba göre yaz canım kardeşim. ayrıca ben sizin karşılaştığınız fanatik john dereci veya fanatik newhollandcılardan fanatik erkuntculardan deyilim.neyse onu söyleriz.ALLAHA şükür kimseden korkumuz çekingenliğimiz yok. gelelim yakıtına.yakıtı önceki traktörüm fiat 540 ile hemen hemen eş değer.belki şuan için motor yeni olduğu için biraz fazla bile yakıyordur eski traktörüm 540 a göre ama sizin söylediğiniz tt 50 veya 240 göre herhangi bir kıyaslama yapamam.her iki traktörü de kullanmadım.yalnız duyduğum bir şeyi söylemek istiyorum.5050 nin tek çekerinin günde 12 saatten fazla çalıştığı fabrikada (sanırım çöp topluyormuş) 240 tan az yaktığını duydum.adamın önce 240 ı varmış satıp 5050 tek çeker almış yanımda bayiyi aradı ,240 tan daha az yaktığını söyleyip bayiye doğru yönlendirme yaptığı için teşekkür ediyordu.bu arada kafanıza takılan ne olursa sorabilirsiniz.bildiğimiz kadar aklımızın erdiği kadar söyleriz.ama şunuda söylemek isterim.önceki traktörüm 540 çok bakımlıydı.pompa enjöktör sıfırdı.ayrıca ağır devirdi.30 km hızı geçmiyordu.tabi rampasıda çok iyiydi.eş değerde ki seri 540 lara göre fiat 1986 tapalılara göre 54 c lere göre 55-46 lara göre 100 de 20 ye yakın daha az yakıyordu.yani tüm bu saydığım modeller ile jd 5050 (4x4) hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum.tabi bu ölçümler günlük mazot dök kullan bitince yine dök yine kullan şeklinde olduğu için size net birşey söylemem de mümkün deyil...saygılar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt