PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 677806" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>canım kardeşim birbirimizi klavye başında üzmeye gerek yok.bak ne güzelde biliyosun jd 50 serisinin eksi yönlerini.fanatiklik mi ? ben araç alım satımı yapıyorum.kendime binmek için bir iki tane ayırırım sonra hoşuma gitmeyen bir yanı olursa hemen satar marka deyiştiririm.alım satım yaptığım için sorarlar ve bildiğim kadar artı eksi yönlerini söylerim.gelelim sana.sen neden benim açtığım tüm konuları takip etme gereği duydun yoksa sendemi jhondere alacaksın ? şahsen ben senin açtığın veya benim konumun altına yazdığın iletilerinden başka hiç bir iletini de okumadım.okuma gereğide duymuyorum.senin traktörün ne hiç merak etmiyorum.ama traktör alacaksan 50 liği tavsiye ederim.benim yazdıklarımdan sıkılıyorsan okuma zorunluluğun veya mecbruriyetin yok.çok boş zamanın varsa git kendine başka fanatikler bul onlarla ilgilen.bu sitede istemediğin kadar fanatik var.ayrıca sen iyi bir takpçisin.eğer fendtin veya kubatonun 50-55 beygirinin 4x4 ü TÜRKİYE ye gelirse sana zahmet bana bir mesaj at.bak o zaman nasıl da deyiştiriyorum jhondereyi...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 677806, member: 21790"] [b]Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)[/b] canım kardeşim birbirimizi klavye başında üzmeye gerek yok.bak ne güzelde biliyosun jd 50 serisinin eksi yönlerini.fanatiklik mi ? ben araç alım satımı yapıyorum.kendime binmek için bir iki tane ayırırım sonra hoşuma gitmeyen bir yanı olursa hemen satar marka deyiştiririm.alım satım yaptığım için sorarlar ve bildiğim kadar artı eksi yönlerini söylerim.gelelim sana.sen neden benim açtığım tüm konuları takip etme gereği duydun yoksa sendemi jhondere alacaksın ? şahsen ben senin açtığın veya benim konumun altına yazdığın iletilerinden başka hiç bir iletini de okumadım.okuma gereğide duymuyorum.senin traktörün ne hiç merak etmiyorum.ama traktör alacaksan 50 liği tavsiye ederim.benim yazdıklarımdan sıkılıyorsan okuma zorunluluğun veya mecbruriyetin yok.çok boş zamanın varsa git kendine başka fanatikler bul onlarla ilgilen.bu sitede istemediğin kadar fanatik var.ayrıca sen iyi bir takpçisin.eğer fendtin veya kubatonun 50-55 beygirinin 4x4 ü TÜRKİYE ye gelirse sana zahmet bana bir mesaj at.bak o zaman nasıl da deyiştiriyorum jhondereyi... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt