PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 677818" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)</strong></p><p></p><p></p><p>4x4 2800 kilo civarı 4x2 ise 2400 kilo.bu elbette yakıtı çok azda olsa etkiler.ayrıca traktörü 4x4 almasan da ön defransiyel tam yükte olmasa da çalışıyor.tam yük binmese de traktöre belirli bir güç kaybı verir.buda yakıta ve yoldaki çekişe etki eder.ama eğer işin ağırlık olarak çiftte ise bu sefer çiftte 4x4 daha az yakar ve daha iyi çeker.düz mantıkla sonuçta 4 tekerden güç alıyor.4x2 nin manevrası 4x4 lerden daha iyi.bunu köydeki diyer 4x2 leri kullandığım için söylüyorum.ama senin yapacağın işten anladığım kadarı ile yerinde olsam 4x4 alırdım.tabi aradaki fiyat farkını da unutmamak lazım.yaklaşık 10 bin tl.arada ki yakıt farkını yapacağın işten çıkartırsın diye düşünüyorum.sonuşta piyasayada çalışıyorsan sana çift sürdürecek olanlar elbette traktörünün 4x4 olmasına da dikkat eder.madem ki sırtından para da kazanacan yerinde olsam 4x4 alırdım diyorum ama tabi son söz senin...</p><p></p><p></p><p>verdiğim bilgilerin reklam olarak anlaşılacağını bilsem daha dikkatli yorumlar yazardım.ama malüm işte insan birşeyler alacağı zaman kolay da karar veremez.yardımcı olmak gerekir.tabi bildiklerimiz kadar.sağolsunlar bu sitede bende traktör alacağım zaman benide yönlerdiler.şimdi hala ALLAH razı olsun diyorum.yoksa az daha 4x2 alacaktım.neholland bölümüydü sanırım elinde bir adet newhollandı olan ve ikinci traktörü alacak olan birine jhondereyide düşünebilirsin ama yerinde olsam yine newholland alırdım dedim.bir traktörün için gelen servise diyerinede baktırabilirsin dedim.yine diyorum ama fanatik olmadığım düşüncesindeyim.saygılar....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 677818, member: 21790"] [b]Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)[/b] 4x4 2800 kilo civarı 4x2 ise 2400 kilo.bu elbette yakıtı çok azda olsa etkiler.ayrıca traktörü 4x4 almasan da ön defransiyel tam yükte olmasa da çalışıyor.tam yük binmese de traktöre belirli bir güç kaybı verir.buda yakıta ve yoldaki çekişe etki eder.ama eğer işin ağırlık olarak çiftte ise bu sefer çiftte 4x4 daha az yakar ve daha iyi çeker.düz mantıkla sonuçta 4 tekerden güç alıyor.4x2 nin manevrası 4x4 lerden daha iyi.bunu köydeki diyer 4x2 leri kullandığım için söylüyorum.ama senin yapacağın işten anladığım kadarı ile yerinde olsam 4x4 alırdım.tabi aradaki fiyat farkını da unutmamak lazım.yaklaşık 10 bin tl.arada ki yakıt farkını yapacağın işten çıkartırsın diye düşünüyorum.sonuşta piyasayada çalışıyorsan sana çift sürdürecek olanlar elbette traktörünün 4x4 olmasına da dikkat eder.madem ki sırtından para da kazanacan yerinde olsam 4x4 alırdım diyorum ama tabi son söz senin... verdiğim bilgilerin reklam olarak anlaşılacağını bilsem daha dikkatli yorumlar yazardım.ama malüm işte insan birşeyler alacağı zaman kolay da karar veremez.yardımcı olmak gerekir.tabi bildiklerimiz kadar.sağolsunlar bu sitede bende traktör alacağım zaman benide yönlerdiler.şimdi hala ALLAH razı olsun diyorum.yoksa az daha 4x2 alacaktım.neholland bölümüydü sanırım elinde bir adet newhollandı olan ve ikinci traktörü alacak olan birine jhondereyide düşünebilirsin ama yerinde olsam yine newholland alırdım dedim.bir traktörün için gelen servise diyerinede baktırabilirsin dedim.yine diyorum ama fanatik olmadığım düşüncesindeyim.saygılar.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt