PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gocabolulu" data-source="post: 681204" data-attributes="member: 35942"><p><strong>Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)</strong></p><p></p><p>Geri fitesle 2. fitesin karşılıklı olması mevzusunu traktörün sahibide kepçe için en uygun böyle dedi doğrudur bişey diyemem çünkü traktörler uzun tecrübe sonucunda tasarlanır örnegin sizin satttığınız 540 lardada 7056 larda vs geri fites en sağda oda hoş değil araba gibi ama ben traktörü ağırlıkı olarak çift sürmek için kullanıyorum bence geri ile 1. fites karşılıklı olmalı. hız gerçekten önemli 255 den önce 165 vardı 4 ileri ingiliz 25 km yapıyodu rampada falan çok iyiydi ama yolda uyuz oluyordum şimdiki 255 im 2700 gaz verdiğimde 45 km yapıyo zf şanzumanlı erkuntları geçiyo ama rampada falan kötü çekişini beğenmiyorum satabilirsem ikinci el erkunt -td 65 veya massey 3060 alacam üzerine fazla para verecek drumum yok gönül isterki sizinki gibi 0 bi makina alayım ama imkan meselesi....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gocabolulu, post: 681204, member: 35942"] [b]Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)[/b] Geri fitesle 2. fitesin karşılıklı olması mevzusunu traktörün sahibide kepçe için en uygun böyle dedi doğrudur bişey diyemem çünkü traktörler uzun tecrübe sonucunda tasarlanır örnegin sizin satttığınız 540 lardada 7056 larda vs geri fites en sağda oda hoş değil araba gibi ama ben traktörü ağırlıkı olarak çift sürmek için kullanıyorum bence geri ile 1. fites karşılıklı olmalı. hız gerçekten önemli 255 den önce 165 vardı 4 ileri ingiliz 25 km yapıyodu rampada falan çok iyiydi ama yolda uyuz oluyordum şimdiki 255 im 2700 gaz verdiğimde 45 km yapıyo zf şanzumanlı erkuntları geçiyo ama rampada falan kötü çekişini beğenmiyorum satabilirsem ikinci el erkunt -td 65 veya massey 3060 alacam üzerine fazla para verecek drumum yok gönül isterki sizinki gibi 0 bi makina alayım ama imkan meselesi.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt