PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mesuteker" data-source="post: 692490" data-attributes="member: 2945"><p><strong>Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>32 km sade gidiş ise çok fazla ama 32 gidiş 32 geliş yani 60-64 km yol yaptıysan iyi.Ben 5303 le 53-55 km tek rampa vardı oda yaklaşık 15 dakika sürüyor cıkması 3. cü vitesle cıkmıyor o kadarda uzun dik ama rampa farkettirmez o kadar rampanın cıkışı varsa inişide var cıkarken çok yakıyor ma inerken hiç yakmıyor 2 ton yük ile 35 tl yaktırmıştım mazot 3.75 ti yani 9.5lt yaktı km de 0.190 lt eder.sende 62 yaptıysan 12.2 lt yakmış oda km de 0.196 lt eder. tabi benim motorr açılmış 2000 saatte seninki daha açılmamış 70 saatte yoksa benimkinden birazdaha az yakar tahminimce. yani ölçümün doğru kardeş ben onaylıyorum aksini söyleyen varsa genelde olur konu johndere olunca..... beni örnek veririsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mesuteker, post: 692490, member: 2945"] [b]Ynt: JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)[/b] 32 km sade gidiş ise çok fazla ama 32 gidiş 32 geliş yani 60-64 km yol yaptıysan iyi.Ben 5303 le 53-55 km tek rampa vardı oda yaklaşık 15 dakika sürüyor cıkması 3. cü vitesle cıkmıyor o kadarda uzun dik ama rampa farkettirmez o kadar rampanın cıkışı varsa inişide var cıkarken çok yakıyor ma inerken hiç yakmıyor 2 ton yük ile 35 tl yaktırmıştım mazot 3.75 ti yani 9.5lt yaktı km de 0.190 lt eder.sende 62 yaptıysan 12.2 lt yakmış oda km de 0.196 lt eder. tabi benim motorr açılmış 2000 saatte seninki daha açılmamış 70 saatte yoksa benimkinden birazdaha az yakar tahminimce. yani ölçümün doğru kardeş ben onaylıyorum aksini söyleyen varsa genelde olur konu johndere olunca..... beni örnek veririsin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
JHONDERE 5050 E 4X4 İLK İZLENİMLERİM (TARLA TİPİ)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt